Tittelkampen: Dette mener ekspertene

viasport

Det skiller fortsatt veldig lite mellom de tre lagene i toppen av Premier League. Se hvem ekspertene tror på.

Flere tidligere proffspillere som selv vet hva det innebærer å kjempe i en tett tittelkamp har sagt sin mening om årets innspurt i Premier League.

Arsenal leder for øyeblikket ligaen på målforskjell foran Liverpool. Manchester City er ett poeng bak, men har én kamp mindre spilt. Ian Wright vant Premier League med nettopp Arsenal i 1997/98-sesongen tror ikke hans gamle klubb får et nytt trofé i premieskapet denne gangen:

– City avgir aldri poeng når det virkelig teller i en tittelkamp. Er det noen som virkelig tror de vil tape to kamper?

En annen tidligere Arsenal-spiller tror heller ikke på sin tidligere klubb. Paul Merson mener siste rest av Arsenal-håp forsvant i tapet mot Aston Villa.

Owen Hargreaves spilte for City uten å vinne tittelen der, men han vant den med byrival Manchester United i 2007/08-sesongen. Han tror mest på City men tror samtidig de vil avgi poeng.

Michael Owen er mest kjent for å ha spilt for Liverpool, men han vant aldri ligaen der. Det klarte han med Manchester United i 2010/11-sesongen. Han er ikke enig med Hargreaves i at City vil avgi poeng, og mener de lyseblå har de enkleste kampene av de tre rivalene. Bortekampen mot Tottenham er eneste bananskallet han trekker frem.

Liverpool henger på av pur vilje

Gary Neville er like kjent for staute meninger som han var for å sparke ball, og tror i likhet med resten av Manchester City vil trekke det lengste strået. Neville mener at Arsenal så ut som det beste laget lenge, men at City nå har hevet seg til samme nivå.

– Liverpool er den rufsete av de tre. De henger på takket være følelsene til fansen på Anfield og rundt Klopps avskjedssesong.

Også Alan Shearer setter pengene sine på Pep Guardiolas mannskap, mye på grunn av erfaringen de har opparbeidet seg.

– City har mest erfaring av de tre topplagene. De vet ikke bare hva de kan forvente, men også hvordan de skal håndtere det som skal skje.

Shearer påpeker imidlertid at dette er langt fra avgjort:

– Det kommer til å skje mer. Vi får flere tvister i tittelkampen!

Forrige
Forrige

England får regel-hjelp før EM

Neste
Neste

West Ham kan snyte Liverpool for storsignering