Ny nordmann til Premier League

viasport

Har fått drakt nummer 9!

Jørgen Strand Larsen skal spille i Premier League neste sesong. Han ble denne uken bekreftet som Wolverhampton Wanderers nye nummer 9, og kommer på utlån fra spanske Celta Vigo.

24-åringen scoret 13 mål på 37 kamper for et Celta Vigo som slet voldsomt forrige sesong. En god sluttspurt tok de riktignok opp på en 13. plass, men nedrykksspøkelset var aldri langt unna Estadio de Balaídos gjennom sesongen. Det var mye takket være scoringene til Jørgen Strand Larsen det ble fornyet kontrakt i La Liga for Celtas del.

Sånt blir lagt merke til, og neste sesong er det Wolves som håper Strand Larsen vil servere scoringer som flytter laget oppover på tabellen. De endte faktisk én plass lavere enn Celta forrige sesong, på en 14. plass, men det var aldri noen reell fare for å rykke ned.

Wolves har savnet en effektiv spiss helt siden Raul Jimenez ble satt ut av spill i lang tid med en hodeskade i november 2020. Forrige sesong var det flere spillere som sto frem og viste at de kan ordne mål for klubben, men de savnet en dedikert målscorer helt der fremme. Om Strand Larsen passer inn i systemet sammen med Cunha og Hwang den kommende sesongen kan de bli en frontrekke alle lag frykter.

Sportsdirektør i Wolverhampton, Matt Hobbs, hadde dette å si om overgangen:

– Alle vet at det var viktig å hente inn en midtspiss for oss i sommer. Jørgen var førstevalget vårt, så vi er veldig glade for at vi klarte å signere ham.

Overgangen er altså et lån, og kan bli til en permanent overgang dersom noen satte klausuler innfris i løpet av låneperioden.

Forrige
Forrige

Får nytt innhopp i Formel 1

Neste
Neste

EM: Østerrike - Tyrkia