Slik blir kvartfinalene i Copa America

viasport

Superduell allerede i kvarten! Hvilken favoritt ryker ut?

Gruppespillet er ferdig, og halvparten av lagene i Copa America er sendt hjem. Den andre halvdelen skal ut i kvartfinaler, og to av de største favorittene møtes allerede her!

Argentina er den store odds-favoritten til å vinne Copa America. De var favoritter før mesterskapet startet, men etter storspillet til Lionel Messi de første kampene, de svake prestasjonene til Brasil og ikke minst det meget fordelaktige oppsettet vi endte med i kvartfinalene har gjort at Argentinas odds har sunket betraktelig.

Vinnerodds Copa America 2024

2,20 - Argentina
4,30 - Brasil
6,40 - Uruguay
7,00 - Colombia
26,0 - Venezuela
29,0 - Equador
40,0 - Canada
100 - Panama

Oddsen er hentet fra Norsk Tipping. Det er fire lag som skiller seg tydelig ut, men det er helt umulig at alle disse fire lagene kommer helt til semifinalen. To av de møtes nemlig allerede i kvartfinalene som ser slik ut:

ARGENTINA - EQUADOR
VENEZUELA - CANADA
Vinneren av disse to kampene møtes i semifinale.

URUGUAY - BRASIL
COLOMBIA - PANAMA
Vinneren av disse to kampene møtes i semifinale.

Det store møtet er altså Uruguay mot Brasil. Om vi skal tro på vinneroddsen er Brasil ganske tydelige favoritter, men det har antagelig en sammenheng med at deres muligheter mot Argentina i en eventuell finale anses som bedre enn de gjør for Uruguays del. Den faktiske kampoddsen er mye jevnere, med et veldig marginalt favorittstempel til Brasil.

Uruguay er den nasjonen som har vunnet Copa America flest ganger. De har også overbevist stort så langt i mesterskapet med tre seiere og 9-1 i målforskjell i gruppespillet. Brasil på sin side det stikk motsatte. De klarte bare uavgjort mot både Costa Rica og Colombia, og slo Paraguay. Det stemmer ikke for stjernene i gult og grønt denne sommeren.

Den største favoritten i kvartfinalene er faktisk Colombia. De er priset til under 1,3 i odds for å vinne etter ordinær tid mot Panama. Argentina er priset rett under 1,5 for å vinne sin kvartfinale uten tilleggstid. Kampen mellom Venezuela og Canada anses som veldig jevn med en ørliten fordel Venezuela.

Første kamp spilles natt til fredag norsk tid. Da er det Argentina og Equador som starter showet, avspark er klokken 03:00. Neste kamp blir samme tid natt til lørdag med Venezuela mot Canada. De to siste kampene spilles natt til søndag.

Forrige
Forrige

Forlater Barcelona

Neste
Neste

Får nytt innhopp i Formel 1