Tenker ikke noe på Red Bull-setet

viasport

I takt med at spekulasjonene i Formel 1-førermarkedet for 2025-sesongen begynner å varme opp, forblir Daniel Ricciardo, den australske føreren med det store smilet, standhaftig fokusert på sine nåværende oppgaver.

Han avviser rykter om en mulig retur til Red Bull. Ricciardo, som gjorde et markant comeback midt i sesongen med AlphaTauri—som nå er omdøpt til RB—i fjor, har tidligere uttrykt et ønske om å vende tilbake til Red Bull. Dette er teamet hvor han oppnådde syv av sine åtte karriereseire mellom 2014 og 2018. Hans ambisjon sammenfaller med en forestående ledig plass hos Red Bull, siden Sergio Perez' kontrakt er satt til å utløpe ved slutten av 2024.

Men allerede to løp inn i den nåværende sesongen, understreker Ricciardo sitt engasjement for RB. Han sikter mot å forbedre teamets stilling. "Jeg kjøper ikke inn i noen av historiene, om du vil," sa han, og adresserte spekulasjonene som knytter ham til en retur til Red Bull. Han påpeker sin klare forståelse av sin rolle innad i RB og de mulighetene som kan åpne seg ved å prestere eksepsjonelt godt. "Vårt mål er alltid å yte vårt beste," uttalte Ricciardo, med fokus på å excelere med sitt nåværende team fremfor å spekulere i fremtiden.

viasport

Med sine 34 år og nesten 250 Grand Prix-starter bak seg, bringer Ricciardo en betydelig mengde erfaring til sporet. Denne erfaringen har lært ham verdien av å konsentrere seg om de umiddelbare oppgavene for hånden, og å ignorere medias oppstyr som ofte omgir F1-førermarkedet. "Det vil alltid være noen 'hva som helst' rykter som sirkulerer," bemerket han, med et fokus på å opprettholde sin ytelse og presse bilen til dens grenser.

Til tross for en rolig start på 2024-sesongen, med lagkameraten Yuki Tsunoda som kvalifiserte seg bedre i de to første løpene, forblir Ricciardo optimistisk. Han erkjenner at det er tidlig i sesongen og at teamet integrerer nye medlemmer. Ricciardo ser frem til en sterk prestasjon i de kommende løpene, spesielt ettersom et hjemmeløp nærmer seg. "Det er ikke noe jeg tenker på," sa han, med henvisning til spekulasjonene rundt hans fremtid med Red Bull. Hans fokus ligger på å oppnå best mulig resultater løp for løp, noe som viser en pragmatisk tilnærming til karrieren og de skiftende dynamikkene i Formel 1.

Forrige
Forrige

Hvor ble det egentlig av RB17?

Neste
Neste

Ferrari med oppdatering om Carlos Sainz