Oliver Bearman bekreftet til Formel 1

viasport

Skal kjøre full sesong neste år!

Enda et Formel 1-sete for 2025 sesongen er fylt, og endelig er det en nykommer som får muligheten!

Oliver Bearman har allerede prøvd seg som Formel 1-fører. I denne sesongens andre løp ble han hentet inn på kort varsel til å erstatte Carlos Sainz i Ferrari, etter at Sainz fikk akutt blindtarmbetennelse og måtte opereres. Det var en sjanse den unge briten tok meget godt vare på. Oliver Bearman kjørte inn til en 7. plass i Jeddah, og helt siden den gang har det vært mer eller mindre fastslått at han blir å finne i Formel 1 på heltid fra neste sesong.

Nå er det 100% bekreftet. Oliver Bearman skal kjøre full sesong for Haas i 2025, og har kontrakt for flere sesonger fremover.

Bearman blir dermed den første bekreftede føreren til Haas neste sesong. De mister Nico Hulkenberg til Sauber, og har fortsatt Kevin Magnussen som kjører på utgående kontrakt ut denne sesongen.

Vi tippet hvordan vi trodde F1-griden kom til å se ut i 2025 for flere uker siden, og har med Bearman fått inn tre av tre mulige tips så langt. De to første var at Lance Stroll fortsetter i Aston Martin og at Pierre Gasly fortsetter i Alpine.

LES RESTEN AV VÅRE TIPS FOR 2025 HER

Kommende helg blir travel for Oliver Bearman, som skal kjøre FP1 for Haas i tillegg til å fortsette Formel 2-sesongen sin. Han endte på en sjetteplass sammenlagt i sin første sesong i F2 i fjor, etter å ha vunnet hele fire løp. I år går det tyngre for Bearman, men han vant sprintløpet på Red Bull Ring forrige uke og klatret til 14. plass i sammendraget. Han tok poeng i begge løp på Silverstone i fjor, så det blir spennende å se hva han kan få til på den legendariske banen denne helgen.

Forrige
Forrige

Nok et talent får teste F1

Neste
Neste

Forlater Barcelona