Ferrari med oppdatering om Carlos Sainz

viasport

Når Formel 1-sirkuset beveger seg til Melbourne for Australias Grand Prix, har Ferrari vært i sentrum av oppmerksomheten, spesielt angående helsen til deres fører, Carlos Sainz.

Etter å ha gått glipp av Saudi-Arabias Grand Prix på grunn av blindtarmbetennelse, som krevde operasjon, er Sainz på vei til bedring og forventes å gjeninnta sin posisjon bak rattet i SF-24 rundt den ikoniske Albert Park-banen. Ferraris før-løpsuttalelse understreket teamets forventning om Sainz' retur, og fremhevet den konkurransedyktige kanten han og lagkamerat Charles Leclerc bringer til forgrunnen, spesielt etter deres sterke prestasjoner i de innledende rundene av 2024-sesongen.

I Sainz' fravær under Jeddah-arrangementet, kalte Ferrari inn sin 18 år gamle reservefører, Ollie Bearman, for å steppe inn. Bearman, til tross for sin unge alder og begrensede erfaring i Formel 1, leverte en imponerende prestasjon ved å sikre en 7. plass. Denne bemerkelsesverdige debuten har høstet lovord fra flere hold, inkludert F1.com-kommentator Guenther Steiner og Leclerc, som begge ser Bearman som en potensiell F1-stjerne i fremtiden.

viasport

Bearman, som balanserer sine plikter mellom å være Ferraris reservefører og konkurrere i Formel 2 med PREMA racing, forblir i beredskap for Australias Grand Prix. Hans beredskap til å steppe inn om nødvendig understreker dybden av talent Ferrari har til sin disposisjon. Til tross for sitt fokus på Formel 1, ser også Bearman frem til å sparke i gang sin Formel 2-kampanje i Melbourne, i håp om å legge poeng til sin poengsum etter en utfordrende start.

Ferraris teamleder, Fred Vasseur, har uttrykt tillit til teamets utsikter på Albert Park, en bane som er godt likt av førerne og hvor Ferrari nyter betydelig støtte. Vasseurs strategi innebærer å ta en aggressiv tilnærming for å utfordre Red Bull, teamet som har dominert de to første løpene i sesongen. Med Sainz' imponerende tredjeplass i Bahrain, etterfulgt av Leclercs lignende prestasjon i Saudi-Arabia, har Ferrari bevist å være den nærmeste utfordreren til Red Bulls dominans i år.

Vasseurs forventning om en konkurransedyktig visning i Australia er basert på teamets prestasjoner så langt og troen på at Albert Park-banen kunne speile de konkurransedyktige dynamikkene observert i Jeddah. Ettersom Ferrari sikter på å legge press på Red Bull, er returen av Sainz til oppstillingen sammen med Leclerc forventet å styrke deres sjanser for suksess, og gir en spennende undertekst til den pågående kampen i fronten av Formel 1-feltet.

Forrige
Forrige

Tenker ikke noe på Red Bull-setet

Neste
Neste

Din TV-guide for Australias Grand Prix