Se full TV-oversikt for ukens F1 & F2

viasport

Allerede i dag starter sendingene fra Jeddah i Saudi Arabia, og det blir masse action frem til lørdagens Grand Prix! Her er hele oversikten.

I likhet med forrige ukes sesongåpning i Bahrain skal det også denne uken kjøres fra torsdag til lørdag i stedet for det tradisjonelle oppsettet med fredag til søndag. Derfor er det ekstra viktig å få med seg tidspunktene for TV-sendingen så du ikke går glipp av noenting!

Her i Norge har du to valg når det kommer til hvor du skal se Formel 1 (pluss F2 & F3) på TV. Du kan enten tegne et abonnement på F1TV hvor du får tilgang til alle treninger, kvalifiseringer og løp pluss en masse ekstra stoff og ikke minst muligheten til å se onboard-kamera fra hver enkelt bil og andre stilige funksjoner. Her er det engelske kommentatorer.

Alternativet er Viaplay som også sender alt av treninger og løp, men som også har norske kommentatorer og egen studiosending med gjester. Her får du alt sammen servert med en norsk vinkel og ekstra fokus på Dennis Hauger og Martinius Stenshorne. Atle Gulbrandsen kommenterer samtlige Formel 1-løp slik han har gjort i en årrekke, og har med seg enten Stein Pettersen eller Henning Isdal i kommentatorbua. I studio sitter Thomas Schie sammen med ulike gjester som gir unike innblikk og betraktninger om Formel 1, og Viaplay har i tillegg satt inn sine egne tungvektere til å jobbe med dette. Sendingene ledes ofte av Daniel Høglund eller Pål Gordon Nilsen. Regine Leenborg Anthonessen leverer også glimrende reportasjer fra banene verden over.

Dette er noen i det dyktige F1-teamet som loser deg gjennom sendingene på Viaplay

DETTE ER SENDEPLANEN FOR SAUDI ARABIA GRAND PRIX

Viaplay har satt følgende sendeplan for denne ukens action i Jeddah:

Torsdag 7. mars

10:55 - Formel 2: Trening
14:25 - Formel 1: FP1 (første trening)
15:55 - Formel 2: kvalifisering
17:55 - Formel 1: FP2 (andre trening)

Fredag 8. mars

14:25 - Formel 1: FP3 (tredje og siste trening)
15:40 - Formel 2: Sprintløp
17:30 - Formel 1: Kvalifisering

Lørdag 9. mars

13:50 - Formel 2: Hovedløp
17:00 - Studiosending
17:55 - Formel 1: Saudi Arabia Grand Prix

Det kjøres ikke Formel 3 denne helgen, så Martinius Stenhorne har fri og er allerede i gang med forberedelsene til sitt neste løp, som blir på Albert Park i Melbourne, Australia om to uker.

Dennis Hauger skal derimot i aksjon sammen med resten av feltet i Formel 2. Han fikk en sesongstart forrige helg med blandede resultater, og håper å slå tilbake med en pallplass i Jeddah.

Vi har dessverre ingen nordmenn i Formel 1, men det blir likevel spennende å se om Max Verstappen blir like overlegen som i sesongåpningen og hele forrige sesong, eller om noen klarer å utfordre han om seieren. I fjor var det Sergio Perez som vant løpet.

Forrige
Forrige

Videre med et Realt nødskrik

Neste
Neste

Se de utrolige Haaland-tallene fra Champions League