EM: Portugal - Slovenia

viasport

Transportettappe eller frustrasjon for Ronaldo og Portugal?

De fikk seg en real vekker mot Georgia i den siste kampen i gruppespillet, Portugal. Reservebenken mange har omtalt som EMs sterkeste benk fikk prøve seg, og de feilet totalt. Kampen var på papiret ubetydelig for Portugals del ettersom de uansett ville gå videre som gruppevinnere, men den vil gnage på spillerne og gi Roberto Martinez noe å tenke på for veien videre. Vi så alle hvor frustrert Cristiano Ronaldo var over sine medspilleres prestasjoner og vurderinger, og de som trodde vi har fått en “ny” Ronaldo til dette mesterskapet fikk et lite hyggelig gjensyn med den gamle versjonen vi alle kjenner i denne kampen.

Og nettopp Ronaldo er et bentent tema for Roberto Martinez. Hvor lenge skal han la Ronaldo bestemme alt og gjøre som han vil? Vi så det i VM for halvannet år siden at Portugal løftet seg mange hakk da Fernando Santos turte å sette Ronaldo på benken. Tør Martinez å gjøre det samme før det er for sent?
Det snakkes om at Portugal prøver å gi Ronaldo en scoring i dette mesterskapet også før han benkes. Det virket tydelig ettersom han var en av få spillere fra det foretrukne førstelaget som startet mot Georgia. Kanskje ser de på Slovenia som en lett nok motstander til å la Ronaldo få enda en sjanse? Vi tror det. Og vi tror Ronaldo får målet sitt. Spørsmålet er hva som skjer etterpå.

Kampodds Portugal - Slovenia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,35 - 5,00 - 8,50
Unibet: 1,32 - 5,20 - 11,00
bet 365: 1,36 - 5,00 - 9,00

Slovenia har ikke tapt en eneste kamp så langt i mesterskapet. Men de har heller ikke vunnet noen. 1-1 mot Danmark, 1-1 mot Serbia og 0-0 mot England er fasit så langt. Nå har vi kommet til åttendelsfinalene, og uavgjort er det eneste resultatet som ikke lenger er mulig. Ett av lagene skal videre, ett skal hjem. Men kan Slovenia holde England og Danmark i sjakk i 90 minutter så kan de klare det mot Portugal også. Vi har også sett at spissen Benjamin Sesko er meget farlig om han får noen sjanser, selv om han ikke har funnet nettmaskene så langt i mesterskapet. Det kan skje i dag. Oddsen er såpass fin at vi tar et lite lodd på det.

Benjamin Sesko til å score

Norsk Tipping: 4,90
Unibet: 6,00
bet 365: 5,50

Forrige
Forrige

Får sjansen i Formel 1

Neste
Neste

EM: Frankrike - Belgia