Oppgraderinger til Japan GP

Formel 1 kommer til Suzuka og Japan Grand Prix til helgen, og teamene gjør seg klare til å introdusere betydelige oppgraderinger. Årets kalender plasserer Japan GP som et avgjørende øyeblikk for teamene til å iverksette endringer før neste løp i Kina, og har utløst en bølge av aktivitet i paddocken. 

  

I de siste løpene har vi sett små oppgraderinger fra enkelte lag, men Japan lover å bringe årets første store oppgraderinger. Fra de minste komponentene til omfattende overhalinger teller hver justering i jakten på poeng. 

  

Ett team som fanger oppmerksomheten er Kick Sauber. Til tross for en del motgang, inkludert et pitstop som varte i over 30 sekunder, er de fokusert på å forbedre effektiviteten til pit crewet sitt sammen med bilforbedringer. Oppgraderingene inkluderer en ny frontvinge, med flere utviklinger forventet for Japan. 

Aston Martin adresserer sine degraderingsproblemer med dekk, spesielt fra baksiden, gjennom aerodynamiske justeringer. Disse justeringene tar sikte på å balansere downforce og dekkslitasje, avgjørende for Fernando Alonsos aggressive kjørestil. 

Imidlertid er ikke alle team klare til å avduke nye deler. Mercedes og McLaren holder tilbake,og begge kjemper med sine egne utfordringer. Mercedes sliter med simulering av data, mens McLaren utsetter store oppgraderinger til senere løp. 

I motsetning er Racing Bulls klare med en stor gulvoppgradering. Framgangen er tydelig, og kutter vekt og drag fra fjorårets modell. Daniel Ricciardos innsikt har vært uvurderlig og formet teamets retning. 

 

Det går også rykter om et revolusjonerende sidepod-design fra Red Bull. Til tross for at de første rapportene ikke stemte, er forventningene høye for et innovativt kjølesystem. Dette kan være en game-changer for RB20s ytelse. 

Ferrari tar også grep, med planer om å introdusere aggressive aerodynamiske deler. Deres fokus er ikke bare å ta igjen, men å overgå Red Bull, og reflekterer en dristig strategi under ledelse av Fred Vasseur. 

Med så mye på spill, kan oppgraderingene i Suzuka veldig godt forme denne sesongens retning. 

Forrige
Forrige

Londonderbyet som alltid leverer

Neste
Neste

– Ikke samme problemer som i McLaren