Oliver Bearmans store sjanse

viasport

Carlos Sainz kan ikke kjøre Saudi Arabia Grand Prix på grunn av en blindtarmsbetennelse. Det gir unggutten Oliver Bearman en unik sjanse!

Å få kjøre for Ferrari i Formel 1 er veldig manges store barndomsdrøm. Nei. Stryk barndom, det er den store drømmen for alle som er glade i biler og motorsport. 18 år gamle Oliver Bearman får den muligheten denne helgen.

Med nummer 38 på den ikoniske røde bilen skal Oliver Bearman få sin debut i Formel 1. Han har tidligere dyppet tærne i F1 med to fredagstreninger for Haas mot slutten av forrige sesong. Bearman kjørte første trening både i Mexico og Abu Dhabi.

Til vanlig kjører Oliver Bearman Formel 2, og han ble tippet som en av de aller største, om ikke den største, favoritten til å vinne mesterskapet denne sesongen. Han viste hvorfor da han vant kvalifiseringen torsdag, og har derfor bevist at han er venner med banen i Jeddah. Akkurat denne banen regnes for å være blant de vanskeligste på hele kalenderen på grunn av de mange svingene med høye gjerder og lite sikt.

Mesterskapsplanene til Bearman i Formel 2 får dessverre et stygt skudd for baugen nå, for han vil ikke kjøre noen av de to løpene der og heller ha fullt fokus på Formel 1 og Ferrari. Et bytte han garantert er glad for å gjøre.

Det var allerede tippet at Bearman ville bli å finne i Formel 1 neste sesong. Han vant flere løp i sin første F2- sesong i fjor, og var booket inn for hele seks fredagstreninger med Ferrari og Haas denne sesongen. Det er uvanlig, og alle har tolket det som et tydelig signal om at han ville bli å finne til start i Formel 1 fra starten i 2025-sesongen.

viasport

DEBUTERER FØR MANNEN HAN BLE SPÅDD Å ERSTATTE

Denne vinteren har sagaen om Lewis Hamiltons overgang til Ferrari dominert nyhetsbildet, og dette er utrolig nok sammenflettet med den historien!

Fordi, og dette er å se dypt inn i spåkulen, Oliver Bearman ble sagt å være mannen som skulle erstatte nettopp Lewis Hamilton i nettopp Ferrari.

Lewis Hamilton begynner å bli en voksen mann, og det er begrenset hvor mange sesonger han har igjen i kroppen. Oliver Bearman er et ungt supertalent som er spådd en lysende fremtid, og han er i juniorprogrammet til Ferrari. Med sterke signaler om at Bearman blir å finne i en Haas-bil allerede neste sesong begynner puslebitene å falle på plass.

Bearman skulle få noen sesonger til å modnes i Haas mens Lewis Hamilton tok ut det siste han har å gi i Ferrari, og når tidenes mestvinnende Formel 1-fører fant ut at tiden var inne til å enten trappe ned eller legge opp skulle landsmannen Bearman være klar til å fylle kjøreskoene.

Nå sitter vi altså her med en situasjon hvor Oliver Bearman kjører løp i en Ferrari før Lewis Hamilton. Smått utrolig om denne fremtidsvisjonen skulle vise seg å slå til.

Forrige
Forrige

Det mest målfarlige laget i Premier League

Neste
Neste

Carlos Sainz må stå over Saudi Arabia Grand Prix