Carlos Sainz må stå over Saudi Arabia Grand Prix

viasport

Carlos Sainz har fått blindtarmsbetennelse og må opereres. Det betyr at han ikke kan kjøre Saudi Arabias Grand Prix, og reservefører Oliver Bearman tar over hans sete.

Først og fremst ønsker vi Carlos Sainz god bedring, og håper han er i form til å kjøre neste runde i Australia om to uker.

Blindtarmsbetennelse er det samme som satte Alex Albon ut av spill på Monza for to sesonger siden. Den gang var det Nyck de Vries som hoppet inn som reservefører. Han endte med å ta poeng i debut-løpet sitt med en 9. plass, noe som førte til at han fikk fast plass i fjorårets sesong, da med Alpha Tauri. Som de fleste husker endte det med sparken etter bare 10 løp.

Oliver Bearman er yngre og mindre erfaren, men han har vist at han håndterer banen i Saudi Arabia godt da han vant kvalifiseringen og satte bilen på pole position i torsdagens Formel 2-kvalik. Han vil ikke utnytte denne fordelen i løpene, ettersom fokuset nå er 100% på Ferrari og Formel 1, naturlig nok.

Bearman får kjøre den tredje og siste treningen før han skal ut i kvalifisering senere i dag. I morgen er det løp, og selv om ingen forventer store ting fra den unge briten vil han sitte i en Ferrari. Det forplikter, og Tifosi vil garantert følge nøye med på gutten som er spådd en stor fremtid.

Kvalifiseringen starter fredag klokken 18:00, og lørdag slukkes lysene for Saudi Arabia Grand Prix klokken 18:00.

Forrige
Forrige

Oliver Bearmans store sjanse

Neste
Neste

Verstappen og Alonso topper første økt i Jeddah