Mbappé vil tyvstarte rivaliseringen med Barcelona

viasport

Det meste tyder på at Kylian Mbappé blir klar for Real Madrid i løpet av få uker. I kveld kan han sette en stopper for Champions League-drømmen til Real Madrids erkerival, Barcelona.

I en dyster uttalelse etter Paris Saint-Germains nylige uavgjorte mot Clermont Foot, hintet Kylian Mbappé om den intensiteten han planlegger å bringe til den kommende Champions League-kampen mot Barcelona. Uttrykkende sin besluttsomhet, uttalte Mbappé: "Jeg kommer ikke til å skjule meg. Jeg er sikker på at vi vil gi alt."

Denne erklæringen står i skarp kontrast til Mbappés nylige væremåte på Parc des Princes. Midt i spekulasjoner om hans fremtid og hans beslutning om å forlate PSG, har Mbappé virket noe nedstemt, vekslet mellom startoppstillingen og benken. Til tross for dette har han gjentatt sitt engasjement for klubben, om enn vagt.

Imidlertid strekker Mbappés fokus seg nå utover PSG mens han ser frem til sin fremtid med Real Madrid, PSGs argeste rivaler. Den forestående todelte kampen mot Barcelona gir ham en sjanse til å starte en rivalisering som vil definere hans karriere, selv før han offisielt ifører seg Madrids hvite drakt.

Mbappés flørt med Madrid går tilbake til 2019, med rykter som dukket opp igjen i 2021 og fikk fotfeste i 2022. Til tross for innledende betenkeligheter fra Madrid og påstander om at Mbappé aldri ville bli med, fortsatte forhandlingene. Til slutt, med PSG ute av stand til å sikre en kontraktsforlengelse, grep Madrid muligheten, angivelig enig i vilkårene med Mbappé.

viasport

Den ventede overgangen har vært et samtaleemne blant Madrid-spillere, med Mbappé selv som antyder den forestående overgangen, og uttrykker sin ro rundt situasjonen. Med et ryktet rekordstort sign-on-bonus, virker Mbappés overgang til Madrid uunngåelig.

Mens Mbappé forbereder seg på å møte Barcelona, sikter han ikke bare mot å skyve PSG videre i Champions League, men også til å legge grunnlaget for sitt opphold i Real Madrid. Denne kampen gir ham en mulighet til å starte en rivalisering som lover å definere hans fremtid, og markerer begynnelsen på hva som kan være en stormfull reise mellom to av fotballens mest storslagne klubber.

Unibet har PSG som forsiktige favoritter til rett i overkant av to i odds. Uavgjort og borteseier prises ganske likt rundt 3,8-3,9.

Forrige
Forrige

– Fotball er for alle, og vi har ikke noe rom for rasisme!

Neste
Neste

Suzuka var ett av mine beste løp noen gang!