Mbappe forteller hvilken klubb han vil spille for

viasport

– Jeg har alltid drømt om å spille for de!

Tiden i Paris er over for Kylian Mbappe, etter syv sesonger for PSG forlater han klubben som kontraktsløs spiller denne sommeren. Alle forventer at Real Madrid blir det neste stoppestedet, og det skal være en muntlig avtale mellom Mbappe og Real Madrid på plass allerede. Årslønnen sies å bli svimlende 13 millioner euro.

Men frem til kontrakten er signert er det ingenting som er sikkert. PSG var også et overraskende valg den gang det franske supertalentet valgte de, og absolutt ingen så for seg at han ville bli værende i den franske hovedstaden i syv sesonger. Derfor er det mange som tror Kylian Mbappe kan finne på å velge noe uventet også denne gangen.

I et intervju med Sky Sports nylig fortalte Kylian Mbappe hvilken klubb som er hans favorittklubb, som han har fulgt tett siden barndommen og som han fortsatt ser kampene til hver uke. Han fortalte om drømmen om å spille for AC Milan på San Siro en gang i løpet av karrieren.

viasport

En ung Kylian Mbappe i AC Milan-drakt

– Da jeg var barn var jeg fan av Milan, og jeg har alltid sagt at hvis jeg en gang skal spille i Italia så skal jeg spille for Milan. Vi hadde en nabo-familie da jeg var liten som var store Milan-fans. Jeg var alltid i huset deres og så Milan-kampene. Så ingen vet hva som kan skje, men jeg ser alltid mye på den italienske ligaen. Jeg ser fortsatt hver eneste Milan-kamp.

Dette gir selvsagt fart til rykte-karusellen. Kan det bli enda en overraskende overgang fra Kylian Mbappe? AC Milian er en ærverdig gammel klubb hvor Mbappe vil være den udiskutable eneren og stjernen samtidig som han har et sterkt lag rundt seg og spiller i en liga med tøff motstand. Det har blitt spekulert i om tiden i PSG ble så lang som den ble nettopp fordi Mbappe ikke vil dele på rampelyset.

– Det eneste jeg kan si er at jeg ser på Serie A. Det er en veldig god liga, og det kan vi se neste år når de kommer til å ha mange lag med i Champions League.

Tar Sirkus Mbappe enda et stopp på veien til Santiago Bernabeu, eller er det på tide å ta plass i verdens største manesje?

Forrige
Forrige

Blir værende i London

Neste
Neste

I ferd med å sikre uventet kontrakt for neste sesong