Manchester Uniteds nyeste signering

Jason Wilcox er klar for Manchester United, og blir et betydelig tilskudd til klubbens utviklende struktur. Tidligere en nøkkelfigur i Blackburn Rovers, har Wilcox siden gjort seg bemerket utenfor banen i ulike trener- og administrative roller, sist som direktør for fotball i Southampton. Han blir tildelt rollen som “Technical Director” i United. 

  

Wilcox sin avgang fra Southampton for å bli en del av Manchester Uniteds prosjekt under nytt eierskap signaliserer en ny retning for United. Til tross for innledende uenigheter om kompensasjon og betaling mellom de to klubbene er Wilcox klar for Old Trafford. Overgangen er en del av Manchester Uniteds bredere ambisjon om å forsterke sitt lederteam, med mål om å inkludere Omar Bar og Dan Ashworth, selv om forhandlingene med Ashworths nåværende klubb Newcastle byr på noen utfordringer. 

  

Manchester Uniteds forberedelser til den kommende sesongen er i full gang, og klubben sikter på å gjøre ferdig sin nye ledelsesstruktur før sommerovergangsvinduet. Midt i disse utviklingene er fremtiden til nåværende manager Erik ten Hag usikker, og resultater i de gjenværende kampene vil bli essensiell for hans overlevelse. 

  

Ettersom Manchester United ser ut til å styrke sitt ledelse- og treningsteam, intensiveres fokuset på strategisk planlegging, slik at alle skal være klare i sine nye roller før det kritiske overgangsvinduet til sommeren åpner. 

Forrige
Forrige

Klopp har alt i egne hender

Neste
Neste

Londonderbyet som alltid leverer