Har nådd alle målsettingene

viasport

Rasmus Højlund hadde store drømmer som barn og kan nå se tilbake på hva den 10 år gamle utgaven av han selv ønsket å oppnå i livet, og se at alle målsettinger allerede er krysset av listen.

Det er i et intervju med TNT Sports den danske spissen avslører at han som så mange andre unge gutter drømte om å bli fotballproff. Mer spesifikt drømte han om å bli fotballproff for Manchester United.

Mye av grunnen til det ligger i at faren til Rasmus er fan av Manchester United, og at klubben har en meget sterk posisjon i Danmark. Kanskje ikke veldig overraskende med tanke på at danske Peter Schmeichel var en av de store profilene i et lag som vant alt som var mulig å vinne på 90-tallet.

Også før dette var Danmark godt representert hos de røde djevlene med både Jesper Olsen og John Sivebæk på midten av 80-tallet.

SE HELE INTERVJUET MED RASMUS HØJLUND HER

I dag er det Rasmus Højlund som sammen med Christian Eriksen er de danske profilene i klubben. De har begge vært gjennom en lang reise for å komme dit de er. Højlund forteller om barndommen med fotballbane i kjelleren og god hjelp på veien fra både far og to yngre brødre.

Kanskje er det noen 10 år gamle barn med proffdrømmer i øynene som ser Rasmus Højlund spille for Manchester United i dag som får sin drøm om å etterfølge han oppfylt?

Forrige
Forrige

– Første skritt i riktig retning

Neste
Neste

Ingen vinner lenger på bortebane