EM: Tyskland - Danmark

viasport

Er det Danmark som skal stoppe Tyskland?

Vi er endelig i gang med finalene i EM! Gruppespillet er ferdigspilt og åtte lag er sendt hjem fra EM. Vi har tatt farvel med Ungarn, Skottland, Kroatia, Albania, Serbia, Polen, Ukraina og Tsjekkia. Og nå også Italia.

Femten lag gjenstår, og nå er vi over i cupformat. Vinneren går videre til neste runde, taperen reiser hjem, enkelt og greit. Der du i gruppespillet kunne komme videre selv om du tapte to av de tre kampene dine er det nå kun seier som gjelder. Uavgjort finnes ikke lenger, da blir det ekstraomganger og om nødvendig den beryktede straffesparkkonkurransen. Alle kamper vil ha én vinner og én taper.

Vi har sett Sveits sende et flaut italiensk lag hjem i skam. Nå er neste kamp oppgjøret mellom naboene Tyskland og Danmark. Hjemmepublikummet har virkelig fått troen på suksess etter et overraskende sterkt gruppespill fra Julian Nagelsmanns tropp, og vil forvente at Danmark sendes med første og beste buss nordover. Danmark på sin side er klare for nok et EM-sjokk og vil sende Die Mannschaft til tribunen for resten av mesterskapet.

Kampodds Tyskland - Danmark: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,62 - 3,90 - 5,40
Unibet: 1,61 - 3,80 - 6,25
bet365: 1,60 - 3,80 - 6,00

Vi tar en uvanlig linje her med tanke på at vi snakker cupspill i et EM og satser på at det blir mye mål i kampen. Magefølelsen sier 3-1 til Tyskland, men vi er ikke tøffe nok til å gå løs på resultatoddsen. Men denne tar vi en sjanse på:

Over 2,5 mål totalt i kampen etter ordinær tid

Norsk Tipping: 1,87
Unibet: 1,94
bet365: 1,90

LAGOPPSTILLINGER TYSKLAND - DANMARK

Tyskland:

Manuel Neuer - Joshua Kimmich - Antonio Rudiger - Nico Schlotterbeck - David Raum - Robert Andrich - Toni Kroos - Leroy Sane - Ilkay Gundogan (c) - Jamal Musiala - Kai Havertz

Danmark:

Kasper Schmeichel (c) - Joakim Andersen - Jannick Vestergaard - Andreas Christensen - Alexander Bah - Thomas Delaney - Pierre-Emile Højbjerg - Joachim Mæhle - Andreas Skov Olsen - Christian Eriksen - Rasmus Højlund

Forrige
Forrige

EM: England - Slovakia

Neste
Neste

EM: Sveits - Italia