EM: Spania - Georgia

viasport

Det blir hit men ikke lenger for Kvaradona.

Vi har akkurat sett mesterskapets første ekstraomganger, men vi får ikke den gleden en gang til i dag. Georgia har fått kjæledegge-stempelet som alles store underdog etter den meget overraskende seieren over Portugal som sørget for at de tok seg videre fra gruppespillet. Men det stopper her.

Spania gjør ikke samme feilen som sine naboer i øst. Der Portugal ikke hadde noe å spille for og kunne gi reservene en mulighet til å strekke på beina og servere Ronaldo så han skulle få det målet han trenger for å kunne settes på benken, så har Spania helt andre forutsetninger. De skal ikke gjøre noe annet enn å feie Georgia av banen, og de skal helst få seg et par måls ledelse så tidlig at de kan trille ball og spare krefter den siste timen.

Husk også at disse to lagene møttes to ganger i kvalifiseringen til dette mesterskapet. Spania vant 7-1 i Tiblisi, i det som faktisk var landslagsdebuten til Lamine Yamal. Han scoret det siste målet i den kampen. Returoppgjøret i Valladolid endte med spansk 3-1 seier.

Kampodds Spania - Georgia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,18 - 6,70 - 16,00
Unibet: 1,20 - 6,66 - 15,00
Coolbet: 1,20 - 7,80 - 17,00

Å spille ren seier til Spania her er det tetteste du vil komme på et rente-spill i dette mesterskapet. Her får du altså 20% avkastning på innsatsen din om du lar bookmaker-banken låne pengene dine i et par timer. Risikoen for å tape er omtrent den samme som børskrakk eller bankkonkurs.

HUSK VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Neida, fullt så ekstremt er det selvsagt ikke. Men om Georgia slår ut Spania her snakker vi den største bomben vi har sett i et europamesterskap på veldig lang tid. Vi legger alle våre egg i Spania-kurven:

Spania vinner med -1 handicap

Norsk Tipping: 1,60
Unibet: 1,63
Coolbet: 1,58

Lamine Yamal til å score

Norsk Tipping: 2,80
Unibet: 3,25
Coolbet: 2,95

Forrige
Forrige

Tottenham henter talent for halv milliard

Neste
Neste

EM: England - Slovakia