– Dommeren var feig!

viasport

Bayern Münchens manager Thomas Tuchel var alt annet enn fornøyd etter gårsdagens kvartfinale i Champions League. Årsaken var at dommeren valgte å ikke gi Bayern München en straffe han påstår dommeren innrømte de burde hatt.

Thomas Tuchel, sjefen for Bayern München, fant seg selv kokende av frustrasjon etter det han oppfattet som et klart straffespark som ble nektet under deres 2-2 mot Arsenal. Midt i kaoset ble Bukayo Sakas sene krav om straffe også ubesvart, noe som etterlot begge lagene boblende av misnøye.

Det avgjørende øyeblikket oppsto da Gabriel Magalhaes håndterte en ball direkte fra en målspark fra David Raya, noe som utløste Bayerns lidenskapelige bønn om straffespark, som ble ignorert av dommerne. Hendelsen skjedde med Bayern i ledelsen 2-1 under kvartfinalen i Champions League etter at Harry Kane hadde sendt det tyske laget i ledelsen fra straffemerket med sin scoring nummer 15 mot Arsenal. Den påfølgende utligningen av Leandro Trossard intensiverte ytterligere dramaet.

Tuchels raseri var merkbart da han kritiserte dommerens beslutning og anklaget ham for å mangle mot til å tildele det han mente var et "fortjent straffespark". Til tross for at dommeren erkjente hendelsen, mente han den ikke fortjente et straffespark, og omtalte det som "en barnefeil," mye til Tuchels forargelse. Bayern-managernes frustrasjon var tydelig i hans uttalelser etter kampen, der han kalte dommerens forklaring "forferdelig" og "en enorm avgjørelse mot oss".

viasport

Her tar Arsenals Gabriel ballen med hånda. Dommeren dømte ikke straffe.

I motsetning til dette valgte Arsenal-manager Mikel Arteta en mer tilbakeholden tilnærming da han diskuterte Sakas hendelse, og sa at han ikke hadde sett på den, men aksepterte dommernes beslutning.

I mellomtiden holdt ikke Trossard tilbake sine ord, og fastslo at det var et klart straffespark i hans øyne, selv om han anerkjente betydningen av å redde et poeng da de lå under 2-1 ved pause.

Den pulserende kampen på Emirates Stadium setter scenen for en spennende returkamp på Allianz Arena. Imidlertid vil Bayern stå overfor utfordringer med fraværet av Alphonso Davies på grunn av suspensjon og bekymringer for Serge Gnabrys form på grunn av mistanke om en hamstring-skade.

Mens lagene forbereder seg på den avgjørende andre kampen, er de omstridte beslutningene og de mistede mulighetene fra den første kampen sannsynligvis til å tilføre bensin til et allerede lidenskapelig rivaleri.

Forrige
Forrige

Suzuka var ett av mine beste løp noen gang!

Neste
Neste

Manchester City reiser til Madrid for å angripe