Uniteds vrakgods klare for finale i Champions League

viasport

De var uønsket på Old Trafford. Nå skal de spille Champions League-finale på Wembley.

For ett år siden spilte de Europa League med Manchester United. Begge ble sendt på dør av manager Erik Ten Hag, og nå skal de møte Real Madrid i Champions League-finalen med Borussia Dortmund.

Jadon Sancho, som for tiden er på utlån hos Borussia Dortmund, står fast ved sin beslutning om ikke å returnere til Manchester United neste sesong, uavhengig av Erik ten Hags skjebne som hovedtrener, ifølge talkSPORT.

I nylige diskusjoner med ledelsen i Manchester United har Sancho uttrykt sitt sterke ønske om å fortsette å spille utenfor Old Trafford etter en offentlig konflikt med Ten Hag tidligere denne sesongen. Konflikten begynte da Ten Hag utelot kantspilleren fra troppen til kampen mot Arsenal i september, med henvisning til "prestasjonene hans på trening." Som svar tok Sancho til sosiale medier og skrev dette:

– Jeg vil ikke tillate at folk sier ting som er helt usanne. Jeg har oppført meg veldig bra på trening denne uken ... Jeg har vært en syndebukk lenge, noe som ikke er rettferdig!

Etter sitt innlegg på sosiale medier ble Sancho utestengt fra førstelagstrening og flyttet til Borussia Dortmund på utlån i januar. Hos den tyske klubben har han gjenfunnet noe av formen sin, med tre mål og to assist på 17 kamper, inkludert imponerende prestasjoner i begge semifinalene i Champions League mot Paris Saint-Germain.

viasport

Til tross for usikkerheten rundt Ten Hags fremtid i United, forblir den nederlandske manageren dedikert til klubben midt i rykter om Bayern München og spekulasjoner om at de nye deleierne INEOS kanskje vil gå for en endring i managerstolen. Når han kommenterte Sanchos situasjon, sa Ten Hag:

– Vi er tett på i den prosessen. Vi besøker kamper hvor Jadon har spilt. Vi har hatt et møte med ham, vi snakker med ham og vi vil fortsette med denne prosessen.

Ten Hag fortsatte deretter med å snakke om episoden som skal ha satt i gang hele prosessen:

– Det var en konflikt, men la oss først fullføre sesongen, så holder vi oss unna dette problemet. Nå er det ikke viktig. Han har Champions League, men i ligaen går det ikke så bra for dem. Vi har fire viktige kamper i ligaen og FA-cupfinalen, og så får vi se.

Borussia Dortmund skal angivelig være ivrige etter å sikre Sanchos tjenester for nok et sesonglangt lån i 2024/25. Til tross for ønsket om å bli i Dortmund, har Sancho fortsatt to år igjen av sin nåværende kontrakt med Manchester United.

Også Marcel Sabitzer har gått fra Manchester United til Borussia Dortmund. Han var på lån i Manchester forrige sesong, men Erik Ten Hag og klubben ønsket ikke å gjøre lånet permanent. Han ble derfor solgt til Borussia Dortmund for rundt 17 millioner pund. Nå har han vært sentral i Dortmunds ferd til finalen på Wembley.

Champions League-finalen spilles lørdag 1. juni på Wembley Stadium mellom Borussia Dortmund og Real Madrid.

Forrige
Forrige

Crystal Palace kan miste diamantene

Neste
Neste

Kappløpet om Europa