Tre nøtter på kveldens meny

Thomas Frank er glad for mer Premier League i kveld

Premier League fortsetter med sitt juleprogram, og i kveld på tredje juledag har vi passende nok tre kamper i vente. Det ligger an til å bli tre intense oppgjør!

For mange kom hverdagen tilbake denne onsdagen. Butikkene åpnet igjen, mange var tilbake på kontoret og tiden til å se på fotball på dagtid er mer begrenset enn de tidligere dagene i julen. Dette har naturlig nok Premier League tatt med i planleggingen, og derfor satt opp dagens tre kamper sent på kvelden.

20:30
Brentford - Wolves

Her er det hjemmelaget som er favoritter til tross for fem tap på de seks siste kampene og en lang skadeliste. Ben Mee må også stå over etter utvisningen mot Aston Villa i forrige kamp. Bookmakerne gir deg i overkant av en dobling av innsatsen om du har tro på Thomas Frank og hans menn. Wolves på sin side vant mot Chelsea for noen dager siden, og har 2-1-1 på de siste fire kampene. Her får du mellom 3,5 og 4 i odds for seier til Gary O’Neils mannskap, noe som definitivt frister. Kanskje et lite asiatisk handicap er det optimale for denne kampen?

Chelsea - Crystal Palace

Samtidig starter også London-derbyet mellom to lag som sårt trenger en opptur. Palace har ikke vunnet på syv kamper og nedrykksstreken er i ferd med å ta de igjen. Chelsea har tre tap på de fire siste og er allerede hektet av de realistiske mulighetene om spill i Europa neste sesong. Øverst på nedre halvdel er langt fra godkjent for en klubb som Chelsea, særlig etter de totalt spinnville pengesummene de har brukt på spillerkjøp det siste halvannet året. Hjemmelaget er klare favoritter, men det er da mer takket være bortelagets form enn hjemmelagets.

City vant verdens mest glorifiserte treningsturnering rett før jul

21:15
Everton - Manchester City

Når de to første kampene går til pause sparkes den tredje kampen i gang. Manchester City er tilbake fra VM for klubblag med nok en pokal i bagasjen, og skal tilbake i Premier League. De trengte pausen derfra, for på de siste seks ligakampene har de bare én seier. Dette er virkelig ikke vanlig kost for Pep Guardiola, og det er forventet at de slår grusomt tilbake med seier i kveld. Motstander Everton er på sin side inne i en fin periode. Det ble riktignok tap for Spurs sist, men før det var det fire strake seiere i ligaen, og bare ett tap de siste to månedene.
I kveldens oppgjør er det imidlertid liten tro på en ny seier til Sean Dyche og hans menn. Du får godt over 6 ganger pengene på dette, men bare rundt 1,6 for City-seier.

Det er også ventet at Erling Braut Haaland skal være tilbake etter skaden som har holdt han på sidelinjen siden starten av desember.

Forrige
Forrige

Viktige poeng på spill i dagens dobbel

Neste
Neste

Manchester Uniteds vanvittige forvandling