– Tilbudet er på bordet

viasport

Populær klubb vil lokke Gareth Bale tilbake på banen!

Det er bare et drøyt år siden han la skoene på hylla i en alder av 33 år, men nå kan det hende de må pusses igjen. Gareth Bale har fått et spesialtilpasset tilbud som kanskje gjør det mulig å forlenge karrieren.

Det er Rob McElhenney, en av de to profilerte eierne av Wrexham som står bak tilbudet. Det startet med at Gareth Bale sendte en videohilsen til McElhenney og gratulerte med opprykk og jobben som gjøres i Wrexham. Skuespilleren svarte med en tweet hvor han inviterte waliseren til å diskutere et comeback over en runde golf.

Og alle som har fulgt med vet at Gareth Bale er veldig glad i golf. Det ble mye oppstyr da han poserte med et flagg hvor det sto “Wales. Golf. Madrid. I den rekkefølgen.” da han spilte for Real Madrid.

I et intervju i etterkant av dette har Rob McElhenney snakket mer om situasjonen med Gareth Bale, og han sier tydelig at tilbudet fortsatt er på bordet, og at de er villige til å strekke seg veldig langt for å komme i mål:

– Vi lar deg få fri til golf når du trenger det. Så lenge du kommer på trening en gang eller to i uken kan vi finne ut hvordan vi får deg på banen i 10 minutter. Og når det gjelder golfbaner er Wales ett av de vakreste stedene i verden.

viasport

Wrexham har blitt enormt populære etter Netflix-serien ‘Welcome to Wrexham’ som har fulgt klubben og byen tett helt siden Rob McElhenney og Ryan Reynolds kjøpte klubben i februar 2021. Den gang spilte Wrexham på femte nivå i England, i det som ofte kalles non-league ettersom divisjonen er utenfor det profesjonelle nivået. Siden den gang har de rykket opp to ganger, og skal kommende sesong spille i League One, det tredje nivået.

Det vil ikke være første gang Wrexham lokker store profiler til klubben. Mot slutten av sesongen 2022/23 hentet de keeperen Ben Foster som har landskamper for England og hundrevis av kamper i Premier League for flere klubber. Han var en nøkkelbrikke for å sikre det første opprykket, men valgte å legge opp igjen i løpet av høsten i den påfølgende sesongen.

Tidligere denne våren forsøkte Wrexham å lokke Jamie Vardy til å spille for de neste sesong. Foreløpig uten hell.

Så gjenstår det å se om walisiske Gareth Bale kjenner på patriotismen rundt hjemlandet nok til å bidra til å løfte Wrexham enda høyere oppover tabellene. Bale er toppscorer for det walisiske landslaget, og var kjent for å alltid gi alt for Wales. Han tok laget til sitt første VM-sluttspill på 64 år da han bar laget gjennom kvalifiseringen til VM i Qatar. Etter mesterskapet annonserte Bale at han la fotballskoene på hyllen.

Vi håper han ikke la de alt for høyt opp.

Forrige
Forrige

Følger i Haalands fotspor

Neste
Neste

Hyller teamet etter lagseier