Skadeproblemer for Roy Hodgson

viasport

Crystal Palace står overfor en utfordrende situasjon med en rekke nøkkelspillere ute med skader, noe manager Roy Hodgson beskriver som utrolig uflaks.

Dette kommer før lagets kommende London-derby mot Chelsea på Selhurst Park. Michael Olise og Marc Guéhi måtte trekke seg fra kampen mot Brighton & Hove Albion, og Ebere Eze var ikke med til den kampen. Hodgson avslører nå at alle tre er helt ute av bildet.

Hodgson uttrykte at tapet av disse spillerne er et stort slag for laget, spesielt etter Sheffield United-kampen hvor det så ut til at laget endelig skulle være på bedringens vei.

– Det er absolutt ødeleggende, sa Hodgson, som refererte til Michael Olises nye alvorlige skade, noe som er et stort tap for både spilleren og klubben.

Den erfarne treneren beskrev situasjonen som den perfekte stormen av uflaks, men understreket at skader er en del av spillet. Det han finner mest frustrerende, er timingen av disse skadene og den påfølgende utfordringen med å forstå hvorfor de skjedde akkurat når de gjorde.

For Hodgson representerer tapet av Olise, Guéhi, samt Cheick Doucouré en betydelig utfordring, ettersom disse spillerne var blant de viktigste for klubben forrige sesong. Nå må laget navigere uten deres bidrag, noe som setter ytterligere press på både manageren og resten av troppen.

viasport

Når det gjelder spillerne som er nærmest en retur, bekreftet Hodgson at Guéhi kunne være den første som kommer tilbake til spill, fordi Jesurun Rak-Sakyis gjenopptrening har møtt et tilbakeslag. Olise og Eze lider begge av hamstringsskader, mens Guéhi har fått en smell i kneet. Dessverre har også Rak-Sakyi pådratt seg en ny hamstringsskade, noe som utgjør enda et betydelig tap for laget.

Med disse nøkkelspillerne på sidelinjen ser Hodgson nå mot Crystal Palaces akademi og yngre signeringer som David Ozoh, Naouirou Ahamada, og Matheus França for å fylle tomrommet. Hodgson er oppmuntret av hvordan Ahamada og França har tilpasset seg laget og forbedret spillet sitt. Han understreker at det nå er opp til dem å gripe sjansen når de får den.

Hodgson avslutter med å uttrykke håp om at disse yngre spillerne vil vise frem sine ferdigheter og bidra positivt til laget i fraværet av de skadede nøkkelspillerne. Med et stadig mindre lag, er det avgjørende at disse spillerne trer frem og viser at de kan ta opp kampen på høyeste nivå.

Crystal Palace står overfor en vanskelig periode, men Hodgson ser muligheter for vekst blant de yngre spillerne. Når laget forbereder seg til å møte Chelsea den 12. februar klokken 21:00 på Selhurst Park, vil det være interessant å se hvordan de tilpasser seg disse utfordringene og om de kan overraske motstanderne til tross for skadeproblemene.

Forrige
Forrige

Arsenal mener alvor

Neste
Neste

Ny Ferrari-sponsor tar opp kampen med Red Bull