Seks tøffe oppgjør på årets nest siste dag

I dag kommer årets siste mulighet til å ta en seier for tolv av lagene i Premier League. Det er klart for en lang lørdag med fotball fra øverste hylle!

Det finnes ingen bedre måte å runde av 2023 på enn å benke seg foran skjermen og nyte kamp etter kamp fra Premier League. I dag spilles seks kamper, med én tidlig og én sent i tillegg til hovedrunden med fire kamper. I morgen er det to nye kamper, før vi også starter 2024 på best mulige måte med enda et tøft oppgjør fra verdens beste liga.

Her er oversikten over dagens kamper:

13:30
Luton - Chelsea

Vi klemmer til med ligaens store David mot Goliat-oppgjør! Chelsea har knust alle tidligere overgangsrekorder siden Todd Boehly tok over klubben, men sliter med å veksle dette om til poeng på tabellen. Luton på sin side er historiens største underdog i Premier League finansielt sett, men har klart å bite relativt godt fra seg så langt.

Luton kommer fra to strake seiere men står likevel til 6,5 i odds for å vinne hjemme på Kenilworth Road. Skulle de klare det vil de etter all sannsynlighet løfte seg opp fra nedrykksplass. Chelsea på sin side vil ramle ned på nedre halvdel med tap her. 1,5 for seier til de blå fra London er alt for dårlig til å være spillbart med disse forutsetningene, så her vil vi lete etter måter å heie på underdogen.

16:00
Aston Villa - Burnley

Oppgjøret hvor det blir spennende å se om noen møter opp med West Ham-drakt og i så fall hvor lang tid det vil ta før det blir oppdaget. Det er hjemmelaget som skal vinne denne kampen. De satt nylig rekord i antall hjemmeseiere på rad før de måtte se rekken brutt av bunnlaget Sheffield United. Nå er det et annet bunnlag som kommer på besøk, og det er på tide å starte en ny seiersrekke på Villa Park. Burnley begynner kanskje å se noe bedre ut etter en grusom høst, men det er for langt opp til Villa til at det skal kunne bli spennende.

Crystal Palace - Brentford

Åtte kamper på rad uten seier for Roy Hodgson og hans ørner. Det kan fort bli ni, men dette er et tettere oppgjør enn man skulle tro på grunn av hvor mange spillere Brentford mangler. Brentford har tapt fire strake og seks av de siste syv. Her er det vanskelig å spå noe utfall uten å bruke en mynt eller terning.

Manchester City - Sheffield United

Enda et David mot Goliat-oppgjør, men i motsetning til Luton - Chelsea skal ikke dette bli spennende i det hele tatt. City skal valse over Chris Wilders mannskap, spørsmålet blir bare hvor lenge The Blades klarer å henge på. Haaland er ikke klar til kampen i følge Pep Guardiola, men andre spillere som Doku og De Bruyne er tilbake i full trening og kan kanskje bli å se på matta, uten at det spiller allverdens rolle for styrkeforholdet.

Wolves - Everton

Oddsen tilsier et meget tett og jevnt oppgjør, men her føles det som gode muligheter til å spille i favør bortelaget. Everton har riktignok tapt to på rad, men det var mot Spurs og Manchester City og de bet godt fra seg i begge de kampene. Før dette vant de syv av ti kamper, og Sean Dyche har fått sving på de blå fra Liverpool. Her skal det være gode muligheter for tre nye poeng for The Toffees.

18:30
Nottingham Forest - Manchester United

Nuno Espirito Santo har fått skikk på Forest. Et knepent tap med ti mann mot Bournemouth før det ble en overbevisende 3-1 seier mot Newcastle sist. De er priset til klare underdogs mot Manchester United i dette oppgjøret, men det avhenger veldig av hvilken versjon av United vi får se. Er det Dr. Jekyll eller Mr. Hyde som dukker opp i dag?

Forrige
Forrige

Takk for i år, Premier League

Neste
Neste

– Vi fikk ikke det vi fortjente