Klopp skuffet over Liverpool-fansen

Liverpools manager Jürgen Klopp med klar beskjed til fansen: – Gi billetten til noen andre!

CARABAO CUP: Liverpool - West Ham 5-1

Det begynner å bli en vane at pressekonferansene til Jurgen Klopp gir store overskrifter. Gårsdagens etter kvartfinalen i Carabao Cup mot West Ham var på ingen måter noe unntak. Det startet med Klopps vante og syrlige bemerkninger mot journalister generelt og hva han har lov til å prate om og ikke, før han avfeide et par av lagets scoringer som flaks.

Deretter kom det som overskygget alt dette: han ba fansen vurdere å ikke komme på neste kamp!

Jurgen Klopp gikk uoppfordret til angrep på stemningen på Anfield:

– Vi spilte utrolig. Vi dominerte West Ham, og jeg var ikke særlig imponert over stemningen på tribunen bak meg. Hadde jeg vært fan hadde jeg vært på tærne!

Klopp fortsatte med å lete etter en mulig årsak:

– Kanskje det var fordi de mener kampen mot Manchester United var for dårlig, jeg vet ikke.

Deretter rundet han av tiraden med en klar oppfordring:

– Er du ikke i form [til å synge og støtte laget] så gi billetten din til noen andre!

Dette er klar tale etter en storseier på hjemmebane, men antagelig også planlagt for å få maksimal oppslutning og respons fra fansen til lørdagens toppkamp mot Arsenal.

Før runden ligger Arsenal på tabelltopp, ett poeng foran Liverpool på andreplass. Denne kampen er verdt mye mer enn de tre poengene, og åpner det tradisjonelle og tette juleprogrammet. Å tape denne kampen kan gi ringvirkninger som varer ut sesongen.

I tillegg til helgens kamp mot Arsenal skal Liverpool møte bunnlaget Burnley på Boxing Day og Newcastle første nyttårsdag. Deretter venter ny kamp mot Arsenal i FA-cupen, før den første av to semifinalekamper mot Fulham i Carabao Cup.

Forrige
Forrige

Villa kan ta tabelltoppen for første gang siden forrige årtusen

Neste
Neste

Son skaper spesielle minner med Spurs-fan