Son skaper spesielle minner med Spurs-fan

Jimmy Buckland har vært en stor Tottenham Hotspur-fan hele livet, og fikk en av sine store drømmer oppfylt etter at døtrene hans skrev et rørende brev til klubbens kaptein.

For 10 år siden ble Jimmy Buckland diagnostisert med bukspyttkjertel-kreft med spredning, og det har vært en tøff tid for han og hans to tvillingdøtre Eliana og Talya som bare var åtte år gamle da faren fikk den dystre diagnosen.

Vi har blitt oppdratt som store Tottenham-fans av vår far, som lever og puster Spurs. Til tross for usikkerheten rundt pappas kreft, ser vi alltid på fotball som et sted vi alle kan flykte fra hva som virkelig skjer. Vi går på så mange kamper vi kan sammen. Det er bare oss og pappa.

Dette skrev de to søstrene i et brev til Heung-min Son, Tottenhams klubbkaptein. Son ble så berørt av brevet at han skrev tilbake til tvillingene og inviterte dem til å ta med sin far på en spesiell dag på klubbens Hotspur Way-treningsområde. De visste imidlertid ikke at Son selv skulle dukke opp som en overraskelse!

Etter å ha hilst på hele familien med utdeling av klemmer prat, signerte Son sin egen Nr. 7-drakt til Jimmy, som deretter fikk møte andre spillere fra troppen som Emerson Royal, Pedro Porro og Ben Davies. Etterpå ble han igjen for å se heltene sine trene.

Familie er det viktigste verdi i livet og det er viktig at du holder alle nære i de tøffe øyeblikkene, sa Son som var tydelig berørt av å møte den lille familien.

Jeg ble veldig emosjonell da jeg så brevet deres, og jeg er en ganske emosjonell fyr. Brevet rørte virkelig med hjertet mitt. Jeg ville bare gjøre noe for dere og lage noen spesielle minner dere kan ta med dere hjem. Det er virkelig inspirerende for meg å høre om faren deres, og hans mot under de vanskelige øyeblikkene, fortalte Son til de to jentene.

Allerede til helgen er Jimmy Buckland og hans to tvillingdøtre tilbake på Tottenham Hotspur Stadium for å se på favorittlaget som skal prøve å notere seg for ytterligere en trepoenger denne sesongen. Det er Everton som er motstander, og det er neppe noen tvil om hva Jimmy vil ha på seg eller hvem Bucklands vil heie litt ekstra på denne lørdags kvelden!

Historien og bildene er hentet fra premierleague.com

Forrige
Forrige

Klopp skuffet over Liverpool-fansen

Neste
Neste

Russell vs Hamilton: Rivaliseringen gjenoppstår i 2024