Kan bli en av sommerens største signeringer

viasport

Ryan Reynolds og Rob McElhenney vet å skape engasjement rundt Wrexham!

Wrexham AFC, en fotballklubb fra Wales, er plutselig blitt et kjent navn i fotballverdenen, takket være en overraskende duo av Hollywood-stjerner. Skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney kjøpte klubben for tre år siden, og siden den gang har Wrexham gjort en imponerende reise opp gjennom divisjonene. Fra å være et nesten glemt lag i National League har de nå rykket opp til League One, den tredje høyeste divisjonen i England.

Denne fantastiske fremgangen skyldes ikke bare de kjente eierne, men også noen smarte spillerkjøp. Paul Mullin, for eksempel, har vært helt sentral i Wrexhams suksess. Med 100 mål og 11 assist på 133 kamper har han skrevet seg inn i klubbens historiebøker. Andre spillere som Elliot Lee, James McClean, Steven Fletcher og den nylig pensjonerte Ben Foster, har også bidratt stort med sin erfaring og dyktighet.

Wrexhams oppstigning har ikke bare vært sportslig. Klubben har også gjort store sprang utenfor banen, blant annet ved å planlegge en utvidelse av hjemmebanen deres, Racecourse Ground. Målet er å øke kapasiteten til hele 55 000 tilskuere, noe som ville plassere stadionet på linje med noen av de største i Premier League. Dette inkluderer en helt ny tribune med plass til 5 500 fans, og ytterligere utvidelser er også planlagt.

viasport

Men det stopper ikke der. Wrexham har nå kanskje muligheten til å sikre seg Jamie Vardy, en spiss som nylig har ført Leicester City tilbake til Premier League og vunnet Championship. Vardy, en ekte fotball-eventyrer som har gått fra å spille i ikke-liga til å vinne Premier League, står nå ved et veiskille i karrieren etter en utrolig tid i Leicester hvor han har scoret 190 mål på tretten sesonger.

Wrexham og deres ledelse ser på Vardy som en potensiell signering som kan løfte laget til nye høyder. Med planer om stadionutvidelse og en stadig økende fanbase, virker fremtiden lovende for denne lille klubben med store drømmer.

Det er også verdt å nevne at Wrexhams reise og transformasjon blir dokumentert i en Netflix-serie kalt "Welcome to Wrexham", som gir et unikt innblikk i klubben og dens utvikling under Hollywood-stjernenes ledelse.

Alt i alt representerer Wrexham AFC en utrolig historie om gjenfødelse og ambisjon. Med dedikerte eiere, talentfulle spillere og en trofast fanbase, har klubben alle ingredienser for å fortsette sin eventyrlige ferd oppover i engelsk fotball. Hvis de klarer å lande en spiller som Jamie Vardy, kan det bare være starten på enda større ting for den walisiske klubben.

Forrige
Forrige

Dette laget ønsker De Zerbi å lede neste sesong

Neste
Neste

Fire mål for fire titler!