Harry Kane samles med landslaget til tross for skade

viasport

Harry Kane har bekreftet at han vil slutte seg til Englands landslag for deres kommende vennskapskamper, til tross for en ankelskade oppstått under en kamp for Bayern München.

Til tross for en vridning av ankelen under Bayern Münchens nylige seier, har Harry Kane bekreftet at han vil slutte seg til Englands tropp for deres kommende vennskapskamper. Skaden skjedde i løpet av en triumferende 5-2-kamp mot Darmstadt, hvor Kane, etter å ha scoret, kolliderte med et målstolpe, noe som førte til at han ble byttet ut mot slutten av kampen.

Bayerns manager, Thomas Tuchel, avslørte naturen av Kanes skade, og pekte på spissens uheldige ankelvridning. Til tross for tilbakeslaget, bekreftet Bayern München på deres nettside at Kane vil fortsette å møte det engelske laget, med hans tilstand til å bli nøye overvåket og behandlet av Englands medisinske team i samråd med Bayerns medisinske avdeling.

Kanes engasjement for nasjonal tjeneste er tydelig ettersom han forbereder seg til å rapportere til St. George's Park på tirsdag, foran Englands vennskapskamper mot Brasil og Belgia planlagt for følgende lørdag og tirsdag. Dette dedikasjonen kommer midt i bekymringer over hans skade, med Tuchel som uttrykker håp om Kanes rask bedring, og understreker usikkerheten og den umiddelbare omsorgen tatt etter skaden.

viasport

Münchens sportsdirektør, Christoph Freund, beroliget fansen gjennom Bild at Kanes situasjon ville få oppmerksomhet i England, og understreket en samarbeidsinnsats mellom nasjonallaget og Bayern for å sikre Kanes velvære. Dette tilnærmingen reflekterer en tillit til den medisinske ekspertisen tilgjengelig for England-troppen, og sikrer at ingen risikoer tas med Kanes helse.

Kane, kjent som Englands største målscorer gjennom tidene med 62 mål, fortsetter å sette sitt preg, nylig med å bryte rekorden for flest mål i en debutsesong i Bundesligaen. Hans prestasjon med å score 31 mål denne sesongen, inkludert det betydelige målet mot Darmstadt, understreker hans sentrale rolle i Bayern. I mellomtiden kunngjorde Bayern at Raphaël Guerreiro, en annen spiller skadet i samme kamp, ville gå glipp av internasjonal tjeneste med Portugal, og bli tilbake i München for sin rekreasjon. Dette scenarioet understreker de fysiske kravene til fotball på toppnivå og nødvendigheten av å håndtere spillerhelse midt i en tett tidsplan.

Forrige
Forrige

Trukket poeng og flyttet under nedrykksstreken

Neste
Neste

Klopp mistet hodet