EM: Ukraina - Belgia

viasport

Ukraina må ha poeng, Belgia kan ikke tape!

Gruppe E er en spesiell gruppe hvor absolutt alt kan skje. Etter to av tre runder står alle lag med tre poeng, og samtlige lag kan både vinne gruppen og ryke ut fra sisteplass. Det kan gi oss noen meget spesielle kamper i dag hvor det spilles på resultat på en måte vi ikke har sett så langt i mesterskapet.

En scoring i den ene kampen kan sette fyr på et stillestående oppgjør i motsatt kamp. Laget som ligger an til avansement kan plutselig få beskjed om at de ligger an til å ryke ut fordi det har kommet en scoring i den andre kampen, og laget som lå an til å vinne gruppa og få på papiret enklere motstand i neste runde kan brått ligge an til å møte en av favorittene i stedet. Det er duket for mye nerver, taktikkeri og kynisme når Gruppe E skal avgjøres!

Du ser begge kampene direkte på NRK med avspark klokken 18:00. Ukraina mot Belgia vises på NRK1, og Slovakia mot Romania vises på NRK2.

Kampodds Ukraina - Belgia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 5,20 - 3,95 - 1,60
Unibet: 5,60 - 4,10 - 1,62
Coolbet: 5,65 - 4,15 - 1,66

Belgia vil gå for seier her. De har mye stolthet å rette opp etter den svake starten som har sørget for at de har havnet i denne situasjonen. De vil også vinne gruppa. Da møter de tredjeplassen fra enten gruppe C eller D, som er å foretrekke fremfor å møte Frankrike som er skjebnen til laget som ender på andreplass i gruppa, der hvor Belgia ligger før kampstart.

Score mål kan Belgia, det har de vist flere ganger. Problemet har bare vært å få målene til å telle. Romelu Lukaku hadde vært toppscorer i mesterskapet så langt om ingen av målene han har scoret hadde blitt annullert. Det er marginer som skiller, og de tror vi er med Belgia og Lukaku i dag. Vi tror de scorer flere mål og vinner komfortabelt, og velger derfor et handicapspill:

Belgia til å vinne med -1

Norsk Tipping: 2,70
Unibet: 2,63
Coolbet: 2,74

HUSK VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Forrige
Forrige

EM: Georgia - Portugal

Neste
Neste

EM: Slovakia - Romania