EM: Slovakia - Romania

viasport

Ruslekamp eller blodig alvor?

Gruppe E er en spesiell gruppe hvor absolutt alt kan skje. Etter to av tre runder står alle lag med tre poeng, og samtlige lag kan både vinne gruppen og ryke ut med sisteplass. Det kan gi oss noen meget spesielle kamper i dag, hvor det spilles på resultat på en måte vi ikke har sett så langt i mesterskapet.

En scoring i den ene kampen kan sette fyr på et stillestående oppgjør i motsatt kamp. Laget som ligger an til avansement kan plutselig få beskjed om at de ligger an til å ryke ut fordi det har kommet en scoring i den andre kampen, og laget som lå an til å vinne gruppa og få på papiret enklere motstand i neste runde kan brått ligge an til å møte en av favorittene i stedet. Det er duket for mye nerver, taktikkeri og kynisme!

Kampodds Slovakia - Romania: (H-U-B)

Norsk Tipping: 3,10 - 1,97 - 3,85
Unibet: 3,15 - 2,08 - 4,10
Rabona: 3,10 - 2,16 - 3,75

Som dere ser er det et sjeldent tilfelle av at uavgjort gir lavest odds. Det er på grunn av situasjonen i gruppen, og både Slovakia og Romania vil helt sikkert gå videre om de tar med seg ett poeng hver. Vi har sett eksempler fra tidligere mesterskap hvor lagene får en slags enighet om å ikke utfordre hverandre mer enn nødvendig for å sikre avansement og spare krefter til neste runde.

Det vil være i overkant iskaldt å spille på posisjon på tabellen for å møte “riktig” motstand eller havne på "riktig” side av cup-oppsettet. Vi tror også på få mål i dette oppgjøret. 0-0 er langt fra usannsynlig, men du kan flytte linjen høyere også om du er mer komfortabel med det. Vi går for denne:

Under 1,5 mål totalt i kampen:

Norsk Tipping: 2,20
Unibet: 2,38
Rabona: 2,22

HUSK VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Forrige
Forrige

EM: Ukraina - Belgia

Neste
Neste

Sancho kan havne i storklubb