EM: Georgia - Portugal

viasport

Cruisekontroll for Portugal.

Gruppe F er den siste gruppen til å spille sine tredje kamper, og de vil derfor avgjøre fordelingen av de beste treerne og sluttføre oppsettet for cuprunden og åttendedelsfinalene som starter allerede på lørdag.

Portugal har allerede vunnet gruppen uavhengig av resultatet i kveldens kamp mot Georgia. Det er bare Tyrkia som kan komme opp på like mange poeng, men der er Portugal bedre på innbyrdes oppgjør. Det betyr at de vil møte et tredjeplassert lag fra enten Gruppe A eller C, som vil si Ungarn eller Slovenia. Det som avgjør er om Tsjekkia eller Georgia klarer å ta plassen til Ungarn eller ikke.

Tyrkia har en fot i sluttspillet med sine tre poeng. Men de har ett mål i negativ målforskjell, og tåler ikke å tape med mange mål mot Tsjekkia i dag. Tomålstap vil gjøre at de stiller likt som Ungarn, og da skal det telles gule kort.

Tsjekkia og Georgia har det veldig enkelt i kveld: vinn eller forsvinn! Om de slår henholdsvis Tyrkia og Portugal er de videre i EM, om de spiller uavgjort eller taper kan de reise hjem og starte på sommerferien.

Kampodds Georgia - Portugal: (H-U-B)

Norsk Tipping: 9,00 - 5,10 - 1,32
Unibet: 10,50 - 5,75 - 1,29
Coolbet: 9,20 - 5,70 - 1,36

Det er en grunn for at Georgia bare har ett poeng så langt. I tillegg har de vært gjennom to tøffe og slitsomme kamper, så de kan fort være litt tomme for krefter her, særlig i møte med flere uthvilte reserver fra Portugals side. Derfor spiller vi seier til Portugal med lav puls, og slenger på et spill vi vet det er minst én spiller på banen som kommer til å jobbe sokkene av seg for å levere på:

Cristiano Ronaldo til å score

Norsk Tipping: 1,72
Unibet: 1,50
Coolbet: 1,74

HUSK VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Forrige
Forrige

EM: Tsjekkia - Tyrkia

Neste
Neste

EM: Ukraina - Belgia