EM: Tsjekkia - Tyrkia

viasport

Tsjekkia må vinne, Tyrkia kan ikke tape!

Gruppe F er den siste gruppen til å spille sine tredje kamper, og de vil derfor avgjøre fordelingen av de beste treerne og sluttføre oppsettet for cuprunden og åttendedelsfinalene som starter allerede på lørdag.

Portugal har allerede vunnet gruppen uavhengig av resultatet i kveldens kamp mot Georgia. Det er bare Tyrkia som kan komme opp på like mange poeng, men der er Portugal bedre på innbyrdes oppgjør. Det betyr at de vil møte et tredjeplassert lag fra enten Gruppe A eller C, som vil si Ungarn eller Slovenia. Det som avgjør er om Tsjekkia eller Georgia klarer å ta plassen til Ungarn eller ikke.

Tyrkia har en fot i sluttspillet med sine tre poeng. Men de har ett mål i negativ målforskjell, og tåler ikke å tape med mange mål mot Tsjekkia i dag. Tomålstap vil gjøre at de stiller likt som Ungarn, og da skal det telles gule kort.

Tsjekkia og Georgia har det veldig enkelt i kveld: vinn eller forsvinn! Om de slår henholdsvis Tyrkia og Portugal er de videre i EM, om de spiller uavgjort eller taper kan de reise hjem og starte på sommerferien.

Kampodds Tsjekkia - Tyrkia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 2,40 - 3,25 - 2,90
Unibet: 2,65 - 3,35 - 2,70
Coolbet: 2,60 - 3,40 - 2,96

Dette blir en uforutsigbar kamp, noe oddsen også viser. Tsjekkia må pøse på i angrep, men samtidig passe seg for Tyrkiske kontringer. Det kan bli en kamp med høy temperatur, så spill på et høyt antall kort delt ut av dommer Kovacs står definitivt på menyen. Vi prøver også denne gode gamle varianten:

Begge lag til å score: JA

Norsk Tipping: 1,75
Unibet: 1,72
Coolbet: 1,85

HUSK VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Forrige
Forrige

Slik spilles neste runde i EM

Neste
Neste

EM: Georgia - Portugal