EM: Nederland - Østerrike

viasport

Taperen møter tøff motstand i neste runde!

I dag er det Gruppe C og D som skal avgjøres, og først ut er Gruppe D. Denne gruppen er langt på vei allerede avgjort med Frankrike, Nederland og Østerrike som allerede er sikret avansement med fire poeng (tre på Østerrike), og Polen som allerede er ute av mesterskapet uansett resultat fra dagens kamp.

Frankrike, Nederland og Østerrike spiller derfor om hvem som vinner gruppen og møter andreplassen i Gruppe F i neste runde. For øyeblikket er det Tyrkia, og det er gode muligheter for at det forblir Tyrkia. Andreplassen i gruppen vil møte andreplassen fra Gruppe E. Det er Belgias gruppe hvor alle lag står med tre poeng etter to kamper. Tredjeplassen vil møte enten Spania eller vinneren av gruppe E eller C. Mulige motstandere i de kampene er blant annet Belgia eller England.

Nederland har en fordel fra denne kampen. De vil være sikret minst andreplass i gruppen om de spiller uavgjort ettersom de har et poeng mer enn Østerrike etter de to første kampene. Risikoen er at Frankrike da vil vinne gruppen med seier mot Polen. Om både Nederland og Frankrike vinner i dag er det det laget som vinner med flest mål som tar gruppeseieren. Vinner de med samme resultat fra begge kamper er det Nederland som går foran på antall scorede mål.

Østerrike har det mye enklere. De må rett og slett vinne kampen for å bli noe annet enn nummer tre. Med seier går de forbi Nederland og blir minst nummer to. De vil bare kunne gå forbi Frankrike om Polen tar poeng.

Kampodds Nederland - Østerrike: (H-U-B)

Norsk Tipping: 2,05 - 3,20 - 3,80
Unibet: 1,98 - 3,45 - 4,00
Coolbet: 2,08 - 3,25 - 4,30

Vi tror det blir en kamp hvor ingen av lagene risikerer alt for mye. Å pådra seg unødvendige skader eller gule kort vil være ganske kritisk med tanke på at det kommer meget viktige kamper om få dager. Derfor kan uavgjort være et godt spill her. Målfattig til pause er også et spill vi liker. Men om det først skal bli scoringer er det spesielt ett spill vi tror på, og det er at Memphis Depay endelig får sitt første mål i mesterskapet.

Memphis Depay til å score

Norsk Tipping: 2,70
Unibet: 2,75
Coolbet: 3,10

Kampen vises direkte på TV 2 Sport1 med avspark klokken 18:00.

Forrige
Forrige

EM: England - Slovenia

Neste
Neste

EM: Frankrike - Polen