EM: Frankrike - Polen

viasport

Ikke en gang Lewandowski kan redde Polens EM.

I dag er det Gruppe C og D som skal avgjøres, og først ut er Gruppe D. Den gruppen er langt på vei allerede avgjort med Frankrike, Nederland og Østerrike som allerede er sikret avansement med sine fire poeng, og Polen som allerede er ute av mesterskapet uansett resultat fra dagens kamp. Uansett hvor mange mål Robert Lewandowski klarer å score i dag vil de være bak Østerrike på innbyrdes oppgjør og ende på fjerdeplass i gruppen.

Frankrike, Nederland og Østerrike spiller om hvem som vinner gruppen og møter andreplassen i Gruppe F i neste runde. For øyeblikket er det Tyrkia, og det er gode muligheter for at det forblir Tyrkia. Andreplassen i gruppen vil møte andreplassen fra Gruppe E. Det er Belgias gruppe hvor alle lag står med tre poeng etter to kamper.

Likevel forventer vi at Polen vil reise hjem med hodet hevet, og det å slå et Frankrike som godt kan ende opp som vinnere av hele EM til slutt vil være en fin fjær i hatten. Så ikke forvent et Polen som har gitt helt opp.

Kampodds Frankrike - Polen: (H-U-B)

Norsk Tipping: 1,22 - 6,00 - 12,00
Unibet: 1,24 - 6,25 - 14,00
Betnflix: 1,25 - 6,00 - 12,00

Vil Kylian Mbappe spille? Det spørs om de risikerer noe ettersom Frankrike allerede er videre. Mbappe spilte en treningskamp mot Paderborns U21-lag tidligere i uken, og viste der en vanvittig form med flere mål og målgivende pasninger. Han vil garantert på banen selv for å jakte gullstøvelen, men Didier Deschamps tenker garantert langsiktig her. Så er spørsmålet om en glad og fornøyd Mbappe veier opp for risikoen for en skadet Mbappe.

Uavgjort til pause

Norsk Tipping: 2,75
Unibet: 2,90
Betnflix: 2,75

Det er også til vurdering å spille under 0,5 mål til pause for å piffe opp denne litt ekstra. Ren U til pause har derimot muligheten til å gå inn selv om ett av lagene scorer tidlig, og vi liker å beholde spenningen lengst mulig.

Kampen vises direkte på TV 2 klokken 18:00, med studiosending en halvtime før avspark.

Forrige
Forrige

EM: Nederland - Østerrike

Neste
Neste

Snublet i åpningskampen