EM: Nederland - Frankrike

viasport

En mini-finale hvor vinneren er sikret avansement!

En av duellene vi gledet oss mest til da gruppene til EM ble trukket var denne, mellom Nederland og Frankrike. To av fotballstormaktene i Europa, og to nasjoner som er godt vant med å spille finaler. Dette kunne vært finalen i hele EM, og kan godt bli det også, men i dag må vi nøye oss med å kalle det en gruppefinale. Om ett av lagene vinner kampen er de sikret avansement til cupspillet. Taperen vil være avhengig av poeng i den siste kampen neste uke.

Det er mange spørsmålstegn rundt Kylian Mbappe og hans brukne nese. Vi har sett han på trening både med og uten ansiktsmasken, men hvor mye vil masken påvirke han underveis i en kamp. Og hvor mye av kampen vil han få spille? Han starter på benken, det er det eneste som er helt sikkert.

Kampodds Nederland - Frankrike: (H-U-B)

Norsk Tipping: 3,15 - 3,15 - 2,30
Unibet: 3,25 - 3,10 - 2,43
Epicbet: 3,27 - 3,30 - 2,37

Er dette en kamp begge lag er fornøyde med å ikke tape? Uavgjort kan være en fin mulighet her, ettersom ingen av lagene virkelig trenger å risikere skader og gule kort. Men samtidig tror vi Frankrike har så enormt bra offensiv slagkraft av Virgil van Dijk og rekkekameratene hans bakerst hos Nederland vil få det svett. Selv uten Mbappe. Kanskje nettopp på grunn av at Mbappe mangler! Vi har sett dette mange ganger før: den store stjernen og talismanen mangler, og resten av laget har ikke lenger han til å diktere alt som skal skje. Da må de tenke og skape selv, og dette er tross alt noen av verdens beste spillere som da finner ut at de faktisk klarer seg helt fint uten lynvingen sin.

Alt i alt en veldig vanskelig kamp å spå!

FÅ MED DEG VÅR GUIDE TIL ET GODT ODDS-EM

LAGOPPSTILLINGER NEDERLAND - FRANKRIKE

Nederland:

Verbruggen - Dumfries - de Vrij - van Dijk (c) - Ake - Schouten - Simons - Reijnders - Frimpong - Gakpo - Depay

Frankrike:

Maignan - Kounde - Upamecano - Saliba - Hernandez - Tchouameni - Kante - Rabiot - Dembele - Thuram - Griezmann (c)

Kampen ser du direkte på NRK med avspark klokken 21:00

Forrige
Forrige

Stenshorne med godt resultat fra helgens første løp

Neste
Neste

EM: Polen - Østerrike