EM: Polen - Østerrike

viasport

Det laget som taper er ute av EM!

Vi varmer opp til kveldens storkamp med tapernes oppgjør fra den første runden. Polen tapte 2-1 for Nederland og Østerrike måtte se seg slått 1-0 av Frankrike.

Ingen av lagene tåler å tape her. Da vil EM være over før den siste kampen. Det vil være mulig for det tapende laget å få tre poeng om de slår enten Frankrike eller Nederland i den siste kampen, men det er en meget tøff oppgave og det ser ikke veldig sannsynlig ut at tre poeng vil være nok til å avansere fra tredjeplass i gruppen.

Med poengdeling i dag ser det nesten like vanskelig ut. Da må den siste kampen vinnes, og det er som nevnt en meget tøff bestilling med tanke på hvem motstanderen er. Derfor vil denne kampen være som en cupfinale for begge lag, og det vil vi merke når den sparkes i gang.

Kampodds Polen - Østerrike: (H-U-B)

Norsk Tipping: 3,65 - 3,25 - 2,05
Coolbet: 3,98 - 3,44 - 2,09
Unibet: 3,75 - 3,35 - 2,08

Styrkeforholdet her skal bikke kampen i favør Østerrike oftere enn noe annet utfall, så vi velger å spille på seier til Ralf Rangnicks menn. Over to i odds er mer enn godt nok til at vi vurderer noe handicap her, men ettersom Polen er helt nødt til å angripe om de havner under er et handicap-spill på Østerrike en meget spennende variant for de som ønsker det.

FÅ MED DEG VÅR GUIDE TIL ET GODT ODDS-EM

LAGOPPSTILLINGER POLEN - ØSTERRIKE

Polen:

Szczesny - Bednarek - Buksa - Dawidowicz - Frankowski - Kiwior - Piatek - Piotrowski - Slisz - Zalewski - Zielinski (c)

Østerrike:

Pentz - Arnautovic - Baumgartner - Grillitsch - Laimer - Lienhart - Mwene - Posch - Sabitzer (c) - Seiwald - Trauner

Forrige
Forrige

EM: Nederland - Frankrike

Neste
Neste

Bare nesten for Hauger på kvalifiseringen