EM: Kroatia - Italia

viasport

Siste sjanse for Luka Modric og Kroatia!

I dag er det gode muligheter for at EM 2024 mister en av de store fotballnasjoner. Kroatia må vinne for å sikre avansement. Tap eller uavgjort vil være enden på visa for laget som tok bronsen i VM for halvannet år siden, og siste gang vi ser Luka Modric i et Europamesterskap.

Italia vil være videre i mesterskapet med poeng fra dagens kamp. Seier eller uavgjort vil sørge for at de blir nummer to i gruppen. Tap vil kunne slå de ut. Om Albania slår Spania og Italia taper havner Italia sist i gruppen og kan reise hjem.

Selv om Albania ikke vinner vil et tap for Italia i dag kunne være det siste vi ser til tittelforsvareren. Da vil de havne på tredjeplass med tre poeng og negativ målforskjell. Taper de med ett mål har de en god sjanse, taper de med flere mål vil det bli meget nervøst. Ungarn er foreløpig eneste lag på tredjeplass som er ferdigspilt. De står med tre poeng og -3 i målforskjell. Gruppe D og E vil ha lag med minst tre poeng på sine tredjeplasser.

Derfor vil vi se to lag som ikke tar lett på oppgaven i dag. Kroatia må vinne. Italia må ikke tape. Vi har alle ingrediensene for en heftig fotballkamp!

HUSK VÅRE TIPS TIL ET GODT ODDS-EM

Kampodds Kroatia - Italia: (H-U-B)

Norsk Tipping: 3,05 - 3,05 - 2,40
Epicbet: 3,20 - 3,12 - 2,52
Unibet: 3,15 - 3,05 - 2,50

Vi har tro på en meget underholdende kamp med mye trøkk og mange mål. Ett av disse målene kommer Federico Chiesa til å score. Han er en mann for de store kampene. Det kan også bli en kamp hvor flere spillere havner i dommerens bok.

Federico Chiesa til å score

Norsk Tipping: 4,40
Epicbet: 3,65
Unibet: 5,40

Totalt antall kort over 4,5

Norsk Tipping: 1,97
Epicbet: 2,24
Unibet: 2,10

Forrige
Forrige

Antonio Nusa jaktes av Premier League-klubb

Neste
Neste

EM: Albania - Spania