Antonio Nusa jaktes av Premier League-klubb

viasport

Vil ha Nusa som erstatter for stjernespiller.

Det er under et halvt år siden Antonio Nusas navn var sterkt koblet til flere Premier League-klubber for en overgang i januar-vinduet. Den gang var det Tottenham og Brentford som kjempet om den norske lynvingen. Rapportene sa at det var Brenford som trakk det lengste strået, men avtalen gikk i vasken i 12. time. Nusa var på legesjekken i London, men det ble likevel ingen overgang. Nå kan det bli Premier League neste sesong likevel, men det er hverken Brentford eller Tottenham som snuser på Anontio Nusa denne gangen.

Crystal Palace er i ferd med å miste Michael Olise til Bayern München og er i markedet for en erstatter. Det er store sko å fylle, Olise imponerte stort med 10 mål og seks målgivende pasninger på bare 19 kamper for Palace forrige sesong. En sesong som ble veldig amputert på grunn av skader. Likevel imponerte Olise såpass mye at det ble store reaksjoner i Frankrike da han ble utelatt fra EM-troppen. Og med tanke på hvem han konkurrerer med sier det litt om nivået og statusen hans.

Selv om det kan virke som en nesten håpløs oppgave å fylle Olises sko for Antonio Nusa så vil denne overgangen være veldig i tråd med strategien til Crystal Palace. Både Michael Olise og deres andre diamant Eberechi Eze kom til klubben og utviklet seg til elitespillere der. Det samme har vi sett med flere andre spillere de senere årene også, men det er disse to som stikker seg mest frem og som likner mest på Antonio Nusa i spillestil og posisjon på banen.

Nusa selv sa i intervjuer i våres at han har lært mye av det som skjedde i januar. Han omtalte avtalen som gikk i vasken med Brentford som en av de tøffeste tingene han har opplevd i karrieren. Den erfaringen blir viktig å ha med seg inn i eventuelle forhandlinger denne sommeren. Crystal Palace ser på papiret ut som en perfekt overgang, men det er mange andre klubber som også følger nøye med på den unge kantspilleren fra Norge.

Forrige
Forrige

Snublet i åpningskampen

Neste
Neste

EM: Kroatia - Italia