Dette er bilen Max Verstappen skal kjøre i år

viasport

Red Bull er siste team til å vise frem årets bil, og ikke overraskende er den lett å kjenne igjen fra tidligere års biler.

2024-bilen har fått navnet RB20, og er bygget fra samme mal som sine forgjengere RB18 og RB19. Begge disse vant begge verdensmesterskapene, noe som naturlig nok gjør RB20 til den store favoritten for årets sesong.

viasport

Som før er det en Honda-motor som skal stå for kreftene. En Honda RBPTH002 om vi skal bruke det tekniske navnet. Girkassen har åtte gir pluss revers. Oljen leveres av Mobil 1, drivstoffet av Esso Synergy, og bremsene er laget av karbon, både bremseskiver og bremseklosser. Bremsekalipperne er levert av Brembo, og utenfor de sitter det 18” felger både foran og bak på bilen.

Du kan se hele avdukingsshowet her:

Det er Max Verstappen og Sergio Perez som skal kjøre denne bilen i år. Om de kan følge opp fjorårssesongen gjenstår å se, men i følge bookmakere verden over er de store favoritter til å vinne nok et verdensmesterskap til Red Bull. Du får stusselige 1,3 i odds på ny tittel til Red Bull, og samme pris på ny tittel til Verstappen.

Forrige
Forrige

McLaren hinter til tidlige oppgraderinger

Neste
Neste

Brentford skal signere spissen Igor Thiago