Brentford skal signere spissen Igor Thiago

viasport

Brentford har kommet til enighet om å signere den brasilianske spissen Igor Thiago fra Club Brugge i sommerens overgangsvindu. Den 22 år gamle spilleren vil imidlertid forbli hos den belgiske klubben ut sesongen 2023/24.

Thiago har inngått en femårskontrakt med Brentford, med mulighet for ytterligere 12 måneder, og han vil bli med klubben fra 1. juli.

"Vi har signert en nøkkelspiller for en viktig posisjon. Thiago er en veldig spennende spiss som passer inn i rollen på laget vårt. Han jobber hardt og er en veldig god pressespiller. Han er også en fysisk tilstedeværelse, veldig god i boksen og kan binde spillet sammen.

"Han utvikler seg bra i den belgiske ligaen, så det er stort potensial, og vi ser frem til å se ham i en rød og hvit drakt."

viasport

Spissen startet karrieren sin i Cruzeiro i hjemlandet Brasil før han gikk til den bulgarske klubben Ludogorets i mars 2022.

Han imponerte med 15 mål og åtte målgivende pasninger i 32 ligakamper for Ludogorets, og markerte seg også i UEFA Europa Conference League med to mål.

Thiago, som er 188cm høy, ble en del av Club Brugge forrige sommer og har så langt denne sesongen vært involvert i 18 mål i Jupiler Pro League, hvor han har scoret 16 mål, inkludert syv fra straffemerket.

Spissen har vunnet 35 luftdueller i ligaen denne sesongen og har også bidratt med 23 nøkkelpasninger.

Forrige
Forrige

Dette er bilen Max Verstappen skal kjøre i år

Neste
Neste

Førsesong-testene i F1 2024