Beintøff trekning for Haaland og City

viasport

Cup er cup og trekning er trekning, det fikk vi et tydelig eksempel på da kvartfinalene i Champions League ble trukket. Det ble favorittmøter i både kvartfinale og semifinale!

Det er duket for den størte duellen i verdensfotballen når Real Madrid møter Manchester City. En reprise av fjorårets semifinale. Den gang gikk Manchester City seirende ut, og det er de forventet å gjøre i år også.

Manchester City er favoritter til å forsvare fjorårets tittel, men de kunne ikke fått en tyngre vei til finalen. Først må de altså beseire selveste Real Madrid i kvartfinalen, deres største utfordrer i følge bookmakerne. Og vinneren av dette stjernemøtet må gjennom en semifinale mot enten Arsenal eller Bayern München, de to neste lagene på bookmakernes liste. Disse fire lagene var regnet i en klasse for seg, med et stort hopp ned til de fire lagene på den andre siden av cup-oppsettet.

SLIK BLIR KVARTFINALENE I CHAMPIONS LEAGUE

Arsenal - Bayern München
Atletico Madrid - Borussia Dortmund
Real Madrid - Manchester City
PSG - Barcelona

Vinneren av de to første kampene møtes i semifinale, og det samme gjelder vinnerne av de to siste. Dermed vil altså bare en av de fire største favorittene nå finalen på Wembley 1. juni.

Kvartfinalene og semifinalene spilles over to kamper. Første kamp spilles 9.-10. april, med returmøtet 16.-17. april.

Semifinalene spilles 30. april og 1. mai med returmøte 7. og 8. mai.

Forrige
Forrige

Ødegaard må jage bort Artetas og Arsenals spøkelse

Neste
Neste

Hvem skiller seg ut i Formel 2 så langt?