Aston Martin bekrefter neste års lineup

viasport

Fernando Alonsos lagkamerat for neste år er klar!

Det har vært mange rykter og spekulasjoner rundt fremtiden til Lance Stroll i Formel 1, naturlig nok. Det er en kjent sak at han sitter i bilen fordi pappa Lawrence Stroll eier teamet han kjører for. Likevel er det hver eneste sesong mange som tror at Lawrence skal slutte å ta med seg sønnen på jobb og la noen andre få kjøre i stedet. Denne våren har spesielt ryktene rundt en helspansk lineup med Carlos Sainz sammen med Fernando Alonso fått mye oppmerksomhet.

Men Sainz må nok lete etter en ny bil et annet sted, for det skal mer til for å vippe Stroll junior ut av bilen. Aston Martin bekreftet i dag at de beholder de samme førerne som de har hatt i både 2023 og 2024-sesongene. Fernando Alonso og Lance Stroll skal kjøre også i 2025.

Dette er i tråd med Lance Strolls egne ønsker og planer for fremtiden, som han fortalte om litt tidligere i sesongen.

Nyheten ble i dag servert som “breaking news”, men det var omtrent like overraskende som når Timmy og Kevin Hansen hvert år lanserer den store nyheten om at de skal kjøre i teamet til mamma og pappa i VM i rallycross.

Vi huker med dette av enda et riktig tips fra da vi tippet hvordan griden ville komme til å se ut i 2025 for kort tid siden. Det første tipset vi fikk rett var at Pierre Gasly fortsetter i Alpine. Resten av tipsene og noen spådommer for 2025-sesongen kan du lese HER!

viasport
Forrige
Forrige

Jaktes av storklubber

Neste
Neste

Forlenger kontrakten med Alpine