Thomas Tuchel blir i Bayern München ut sesongen

viasport

Tyske medier melder onsdag formiddag at Bayern München har landet på å beholde manager Thomas Tuchel ut sesongen. Det stenger døren for Ole Gunnar Solskjær.

Denne uken har ryktene om en smått sensasjonell mulighet for Ole Gunnar Solskjær dukket opp, og i går skøt de virkelig fart. Solskjær var aktuell som ny manager i den tyske storklubben Bayern München.

Planen var å gi Solskjær jobben på en kortvarig kontrakt ut sesongen, og deretter ansette en ny manager for et lengre tidsperspektiv. Dette var rammene Ole Gunnar Solskjær også fikk den gangen han ble ansatt som manager i Manchester United, og den jobben beholdt han i tre år.

Nå melder imidlertid den normalt velinformerte journalisten Florian Plettenberg fra tyske Sky Sport at Bayern München etter et langt møte med Thomas Tuchel har bestemt seg for å beholde manageren ut den inneværende sesongen.

Dermed må Bayern München ut på trenerjakt likevel, men nå har de mye bedre tid på seg. Og ikke minst gir det kandidatene de ønsker tid til å forberede seg og avslutte prosjektene de er i gang med.

viasport

Xabi Alonso er ønsket tilbake til Bayern München

For det er ingen hemmelighet at Xabi Alonso står øverst på ønskelisten til Bayern München. Alonso har spilt for klubben tidligere, og er i dag manager for Bayer Leverkusen som leder Bundesliga foran nettopp Bayern München. Leverkusen har aldri vunnet Bundesliga før, og kjemper i tillegg både i den tyske cupen og Champions League, noe som gjør det helt uaktuelt for Xabi Alonso å forlate klubben før sesongen er avsluttet.

Også Liverpool er veldig interesserte i Xabi Alonsos signatur. Spanjolen var spiller også i Liverpool i flere sesonger, og har sterke bånd til begge klubber.

Andre kandidater til å ta over Bayern München er Zinedine Zidane, Antonio Conte, Jose Mourinho og Hansi Flick. Ole Gunnar Solskjærs navn er fortsatt på listen, men bookmakerne har ikke lenger tro på at han er særlig aktuell for en permanent jobb for klubben han senket i Champions League-finalen i 1999.

Forrige
Forrige

– Så lenge vi har 11 spillere, går vi for det!

Neste
Neste

Ajers tabbe serverte Haaland på sølvfat