Stor nyhet for Oscar Bobb

viasport

Det norske stjerneskuddet har etablert seg i førstelagstroppen til Pep Guardiola og Manchester City denne sesongen. Denne nyheten sørger for at vi vil få se mye mer til Bobb i fremtiden!

Å spille seg inn på verdens beste lag er kanskje den vanskeligste oppgaven som finnes i fotball. Likevel er det nettopp det norske Oscar Bobb har gjort denne sesongen. Manchester City har dominert engelsk fotball de siste sesongene, og det siste året har de lagt både Europa og verden for sine føtter. Laget har verdensstjerner i absolutt alle ledd, inkludert reservebenken.

Derfor blir det lagt godt merke til at Oscar Bobb har blitt inkludert i så godt som hver eneste kamptropp denne sesongen. Kun tre ganger har han vært utelatt fra troppen. Så langt har han startet fem kamper og fått 11 innhopp som til sammen har blitt til 579 spilleminutter. På den tiden har han scoret to mål og levert to målgivende pasninger. Målet hans i Premier League ble i tillegg kåret til månedens mål.

Se Bobbs første mål i Premier League her:

Nå har han fått belønning for det harde arbeidet og den lange tålmodigheten. Mandag kveld kom nyheten om at Oscar Bobb har signert en ny kontrakt med Manchester City. Denne kontrakten knytter han til verdens beste fotballklubb i over seks år fremover, frem til og med sesongen 2028/29.

Her kan du se et intervju Oscar Bobb gjorde med klubbens offisielle kanal i forbindelse med den nye kontrakten:

Neste steg for Oscar Bobb blir nå å kjempe seg til mer spilletid, flere kamper fra start og å etablere seg i førstelaget, ikke bare i kamptroppen. Men med den utviklingen vi har sett fra unggutten denne sesongen er det ikke lenger noe tema om det skjer, men når det skjer.

Neste mulighet til å spille fra start kommer allerede i kveld. Da reiser Manchester City til Luton for å åttendedelsfinale i FA-cupen. Med seg på bussen har de nesten garantert to nordmenn, og det er forventet at én av de starter. Og den ene er ikke Erling Braut Haaland. Oscar Bobb har nemlig startet begge de to forrige kampene i FA-cupen, og Haaland har ikke vært med i noen av de to kamptroppene.

Som alltid når Manchester City spiller er de store favoritter. Du får 1,25 i odds på ren seier etter 90 minutter. Har du tro på at hjemmelaget drar av en real cupbombe på Kenilworth Road i kveld får du hele 11 ganger pengene dine tilbake fra Unibet!

Forrige
Forrige

Kan utfordre Red Bull

Neste
Neste

Endringer i poengtrekk