Slik skal årets Ferrari se ut

viasport

Ferrari har lansert årets Formel 1-bil, og som forventet er den rød!

Det har stormet mye rundt Ferrari den siste tiden etter nyheten om at Lewis Hamilton skal kjøre for Ferrari fra og med 2025-sesongen, noe som igjen betyr at Carlos Sainz er på vei inn i sin fjerde og siste sesong for det italienske teamet.

Vi har allerede sett en god del av årets biler bli lansert. Først ut var Haas, etterfulgt av Saubers nye grønne bil. Deretter viste Alpine frem karbonplatene på sin bil før Racing Bulls lanserte et lettere retro-inspirert design. I går var det Aston Martin som dro tilbake forhenget, og nå har altså Ferrari gjort det samme.

Det er en rullende spøk på at designerne som har ansvaret for selve fargevalget på Formel 1-bilene, også kjent som ‘liveryet’, har en av verdens enkleste jobber. Og da særlig i Ferrari, hvor helfarget rød bil er fasiten som aldri skal endres. Slik har det alltid vært, og slik vil det nok også alltid forbli. Og det er slik vi vil ha det! Den ikoniske røde racerbilen er selve symbolet på Formel 1, og det er derfor sponsorer, førere og fans drømmer om å være en del av eventyret som er Ferrari.

viasport

Så gjenstår det å se om bilen går like raskt som den har gjort de siste sesongene. Red Bull har dominert, men den bilen som har vært en soleklar nummer to er faktisk Ferrari. Med unntak av Red Bull har Ferrari vunnet flest løp og ikke minst kvalifiseringer. Så får de orden på den taktiske biten kan de virkelig by opp til dans i den kommende sesongen!

Vi trenger heldigvis ikke vente alt for lenge før vi får svaret på det spørsmålet. Sesongstarten er bare drøyt to uker unna, og allerede neste uke er det klart for den årlige vintertesten.

Forrige
Forrige

Skal Albon tre inn i Hamiltons sko hos Mercedes?

Neste
Neste

City jakter sin første seier i København