Se første smakebit av Drive to Survive

viasport

Det er ikke lenge til den nye sesongen av Netflix’ populære Formel 1-serie Drive to Survive. Her kan du få et lite innblikk av hva vi har i vente!

Dette blir den sjette sesongen i rekken, og hver av de fem forrige har vært enormt populære. Det er ingen underdrivelse å si at denne Netflix-serien har gjort mer for Formel 1-interessen enn noe annet i moderne tid.

Drive to Survive gir seerne et helt unikt innblikk “behind the scenes” som det heter, hvor vi får være flue på veggen i møter, hjemme hos førere og teamsjefer, vi får servert historier fra en helt ny vinkel og vi får se ting ingen har sett før. Eller som det var meningen noen skulle se.

Sesong seks dekker fjorårets Formel 1-sesong, og mange tenker kanskje at det vil bli like kjedelig på Netflix som de synes det var i den virkelige verden. Max Verstappen vinner alle løpene og det er umulig å finne noe dramatikk. Men var det så enkelt?

Tenk om igjen, og tenk godt etter nå.

Lance Stroll brekker begge armene bare uker før sesongstarten. Fjorårsvinner i Formel 2 Felipe Drugovich kjører vintertesten og får kanskje kjøre de første løpene. Aston Martin og Fernando Alonso dukker plutselig opp med en bil som utfordrer Red Bull og tar flere pallplasser. McLaren går fra å ligge bakerst til å plukke pallplasser etter en oppgradering midtveis. Nyck De Vries får sparken etter bare 10 løp. Daniel Ricciardo gjør comeback bare for brekke armen med en gang. Liam Lawson stepper inn og presterer langt over forventet. Flere teamsjefer byttes ut. Andretti prøver å etablere seg i sirkuset. Formel 1 reiser til Las Vegas. Og ikke minst, kampen om plassene bak Verstappen har ikke vært så intens og tett på veldig mange år!

Dette kan bli en av de aller beste sesongene vi har sett av Drive to Survive. Og det blir den perfekte oppladningen til sesongstart. Men vi må vente en liten stund til før vi kan sette oss i godstolen eller sofaen for å se på første episode, så kos deg med denne traileren så lenge.

Forrige
Forrige

Jos Verstappen snakker om Horner-dramet

Neste
Neste

Manchester United med nok en knepen seier