Richarlison snakker om tiden i terapi

viasport

Tottenham Hotspur-spissen Richarlison har delt sine positive erfaringer med terapi, og gir den æren for sine betydelige forbedringer i både mental helse og prestasjoner på banen.

Han understreker den transformative kraften psykologisk støtte kan ha, og oppfordrer sine lagkamerater til å vurdere terapi som en verdifull ressurs.

I en åpenhjertig samtale med Sky Sports under sin tid med det brasilianske landslaget, detaljerte Richarlison sin reise mot mental velvære, som begynte etter å ha erkjent kamper med personlige problemer utenfor banen. Han tok et avgjørende skritt for å søke psykologisk hjelp i september, noe som førte til regelmessige terapitimer som har markant forbedret hans velbefinnende.

Richarlisons forpliktelse til mental helsepleie har sammenfalt med en bemerkelsesverdig oppsving i hans fotballkarriere, spesielt med ni mål over åtte Premier League-kamper fra 10. desember til 3. februar. Denne perioden markerer høydepunktet i hans karriere så langt, noe som understreker den integrerte rollen mental trening spiller i idrettslig fremragelse. "Det mentale aspektet er så viktig for en spiller," understreket Richarlison, og talte for integreringen av mental helsepraksis i profesjonell sport.

Hans erfaringer tjener som et overbevisende vitnesbyrd om effektiviteten av psykologisk støtte, ikke bare for å overkomme personlige hindringer, men også for å oppnå topp profesjonell ytelse. Utover sine fremskritt innen mental helse, har Richarlison også kommet tilbake fra et fysisk tilbakeslag - en kneskade som satte ham ut av spill i tre kamper.

Hans retur til handling som innbytter i Tottenhams nylige kamp mot Fulham signaliserer en fullstendig bedring, med høye forventninger til hans bidrag til både klubben og det brasilianske landslaget i kommende engasjementer. Richarlisons talsmann for mental helsebevissthet blant idrettsutøvere er en banebrytende holdning, som reflekterer en voksende anerkjennelse av presset og utfordringene profesjonelle idrettsutøvere står overfor. Ved å dele sin reise, håper Richarlison å avstigmatisere terapi og oppmuntre andre i idrettsfellesskapet til å omfavne psykologisk støtte, og anerkjenner dets potensial til å låse opp personlige og profesjonelle gjennombrudd.

Forrige
Forrige

Kevin Magnussen oppsummerer et tiår med Formel 1

Neste
Neste

Mye å glede seg til før Australia Grand Prix