På vei tilbake til United

viasport

Klubblegenden kan komme tilbake i sommer!

Erik ten Hag ser ut til å bli værende i manager-stolen på Old Trafford den kommende sesongen, til tross for at så godt som samtlige eksperter verden over var helt sikre på at han ville få sparken. Selv om ten Hag selv blir værende ser det ut til at han vil gjøre endringer i teamet rundt seg.

Det er her superspissen og klubblegenden Ruud van Nistelrooy kommer inn i bildet. Erik ten Hag har ikke akkurat truffet blinken med spillerne han har hentet fra hjemlandet og tidligere klubber, men kanskje det går bedre med trenere? Han ønsker å hente storscoreren og bruke han som assistenttrener. Vi aner et hint av en Solskjær-effekt på ønskelisten her.

Ruud van Nistelrooy forlot Manchester United til fordel for Real Madrid i 2006, etter fem år i England. Han var med på å vinne alt av hjemlige troféer med klubben, og scoret utrolige 150 mål på 219 kamper. Han ble toppscorer i Premier League én gang i løpet av disse fem årene, og slått av Arsenals Thierry Henry de andre sesongene han spilte i Premier League.

Treneryrket er ikke noe nytt for van Nistelrooy. Han har to perioder som assistent på det nederlandske landslaget bak seg i tillegg til at han var manager i PSV sesongen 2022/23.

Det går også rykter om at Burnley vurderer å ansette Ruud van Nistelrooy. Ikke som assistent, men som manager og arvtager etter Vincent Kompany som forlot klubben etter sesongen. Så spørs det hvor store ambisjonene er, og om ønsket om å bli hyllet på Old Trafford igjen er større.

Forrige
Forrige

EM: Albania - Spania

Neste
Neste

EM: Sveits - Tyskland