Hvor går ferden for Kylian Mbappé?

viasport

Den veien? Kylian Mbappé må snart stake ut kursen for fremtiden

Kontrakten til Kylian Mbappé er bare noen få måneder fra å løpe ut, og da kan han gå gratis til hvilken klubb han selv ønsker. Se hvem som leder an i jakten på hans signering!

Sesongen går mot slutten, og det betyr at flere spilleres kontrakter også går mot sin ende. Og kontraktsløse spillere kan signere for hvem de vil og samtidig stikke en gigantisk pengesum i egen lomme som en bonus.

Den største stjernen av de snart kontraktsløse spillerne er uten tvil Kylian Mbappé. Supertalentet har faktisk blitt 25 år, og skal nå være på vei inn i sine beste år som fotballspiller. Kontrakten med PSG går ut etter sesongen, og da er han fritt vilt. Det merkes!

Real Madrid har ligget langflate etter den franske lynvingen i årevis allerede, og er naturlig nok blant favorittene til å sikre Mbappés underskrift. Det er ikke lenge siden “alle” visste at det var nettopp Madrid som var neste stoppested, men nå har de fått konkurranse.

Diverse klubber i Saudi Arabia nevnes alltid i slike sammenhenger, men det virker ikke til å være noen reell mulighet for at det er der Kylian Mbappé skal spille fotball neste høst. Da er det mye mer sannsynlig at han ender opp i det som regnes som verdens beste liga, Premier League!

viasport

Liverpool seiler opp som favoritter

Det populære odds-nettstedet oddschecker.com har offentliggjort ferske tall som viser at publikum har mest tro på at Liverpool blir Mbappés neste arbeidsgiver. Nesten halvparten av alle som har spilt på hvem som blir Mbappés neste klubb har valgt Liverpool! Akkurat nå er den beste oddsen du får på Mbappé til Liverpool på hele 18 ganger pengene, noe som tilsvarer en beregnet sannsynlighet på snaue 6%.

Så spørs det om Mbappé er særlig sugen på å reise til Liverpool nå som Jürgen Klopp forlater klubben. Det er høyst usikkert hva som vil skje med Merseyside-klubben i årene som kommer, og det vil være sjokkerende om Mbappé skriver under før ting er mer klart.

Begge Manchester-klubbene nevnes også, selv om det ikke er voldsom optimisme for noen av de. Faktisk stiller de røde og lyseblå fra Manchester helt likt både når det gjelder odds og hvor mye de er spilt. Arsenal har også meldt seg på i kampen med et ferskt rykte om mulige samtaler.

PSG er naturligvis også en meget aktuell klubb her, for det er langt fra utenkelig at Kylian Mbappé velger å forlenge oppholdet sitt i den franske hovedstaden. Han er kaptein på det franske landslaget, og sist gang det var på tide å skrive ny kontrakt blandet faktisk franske politikere på høyt plan seg inn i saken på vegne av den franske stat.

Dette er med andre ord et godt eksempel på Bill Shanklys berømte sitat: fotball handler ikke om liv eller død, det er mye viktigere enn det!

Forrige
Forrige

Jesse Lingard til Sør-Korea

Neste
Neste

Sir Jim Ratcliffe ønsker ny stadion