Følges av storklubb for mulig overgang til sommeren

viasport

Manchester United vurderer angivelig et overraskende trekk for å signere Luton Towns midtbanespiller Ross Barkley som en erstatning for deres nåværende midtbanespiller, Casemiro.

Denne interessen for Barkley kommer etter hans bemerkelsesverdige prestasjoner i Premier League denne sesongen, og har spesielt imponert Sir Jim Ratcliffe, milliardæren som nylig kjøpte 27,7 prosent av Manchester United for 1,3 milliarder pund.

Sir Jim Ratcliffe hans partner Sir David Brailsford, Ineos' sportsdirektør, kjenner til Ross Barkley fra tidligere. De hentet han nemlig til Nice ved starten av 2022-23 sesongen. Barkleys påfølgende retur til Premier League med Luton har vært preget av dominerende opptredener på midtbanen, noe som også var tilfellet mot Manchester United nylig, hvor Luton tapte 2-1. Til tross for tapet, var Barkleys potensial fullt synlig da han nesten sikret laget sitt uavgjort med en heading som traff tverrliggeren i kampens siste øyeblikk.

Barkleys tid i Luton har sett ham bli en nøkkelspiller på deres midtbane, med tre mål og tre assist på 20 opptredener. Hans innsats har hjulpet Luton i kampen for å overleve i Premier League; de står for øyeblikket bare fem poeng bak både Everton, Brentford og Nottingham selv om de har en kamp til gode. Optimismen er stor på og rundt Kenilworth Road ettersom Luton har levert mange imponerende kamper mot de aller beste lagene uten å få med seg poengene de fortjente.

viasport

Med Manchester United som ser etter å styrke laget etter en utfordrende sesong, inkludert et 2-1 tap mot Fulham som markerte deres tiende ligatap, fremstår Barkley som et kostnadseffektivt alternativ midt i planer om en betydelig sommerinvestering i nytt talent.

Uniteds behov for midtbaneforsterkninger har økt, spesielt med usikkerheten rundt Casemiros fremtid og avslutningen av Sofyan Amrabats lån fra Fiorentina. Barkley, som fikk 33 landskamper for England og scoret seks ganger mellom 2013 og 2019, anses som en verdifull ressurs som kunne styrke Uniteds midtbane. Hans potensielle anskaffelse gjøres enda mer tiltalende av muligheten for en redusert overgangssum dersom Luton skulle rykke ned.

Ettersom United forbereder seg på en sommer med strategiske signeringer for å adressere hull ikke bare på midtbanen, men også i sentralforsvaret og angrepet, er klubben under press for å prestere bedre neste sesong. Med Ratcliffes investering som indikerer en beredskap for betydelige utgifter, representerer jakten på rimelige, men effektive spillere som Barkley en smart tilnærming til gjenoppbygging og styrking av troppen under veiledning av trener Erik ten Hag.

Forrige
Forrige

Frikjent fra anklagene

Neste
Neste

Dette må du vite om du skal se Formel 1 til helgen