EM: Slovenia - Serbia

viasport

Pangstart på en nydelig EM-dag!

Solen og sommeren ser ut til å ha kommet til store deler av landet, akkurat i tide til det som må sies å være den største dagen i EM så langt. Vi skal få tre fantastiske kamper å kose oss med, og vi starter med et spennende oppgjør mellom Slovenia og Serbia.

Der Serbia tapte åpningskampen sin mot England klarte Slovenia uavgjort mot Danmark i sin første EM-kamp. Det betyr at begge lag virkelig trenger poeng fra kveldens møte.

Slovenia forsvarte seg godt mot Danmark, og til tross for at danskene hadde ballen mesteparten av kampen var Slovenia absolutt på høyde og fortjente poenget de fikk. Serbia gjorde seg på ingen måte bort mot England til tross for at de tapte kampen, og hadde kanskje fortjent å få med seg et poeng fra det oppgjøret.

For å sikre avansement videre er det kun seier og tre poeng som gjelder i dag, i det minste for Serbias del. Slovenia vet de får en tøff oppgave med England i siste kamp, men uavgjort i dag vil ikke være noen krise med tanke på at de allerede har et poeng i banken.

Serbia skal være det sterkeste laget av disse to. De er rangert på 32. plass på FIFA-rankingen, et godt stykke foran Slovenia på 57. plass. Som en referanse ligger Norge på 46. plass. Vi tror også at Serbia trekker det lengste strået i dagens kamp og vinner til slutt. Spørsmålet er mer hvor lenge Jan Oblak klarer å holde buret rent. En joker vil selvsagt også være om Benjamin Sesko klarer å finne nettmaskene. Vi så hvor farlig han er og hvor lite plass han trenger i kampen mot Danmark.

Kampoddsen ser slik ut: (H-U-B)

Norsk Tipping: 4,70 - 3,65 - 1,72
Unibet: 4,80 - 3,75 - 1,76
Rabona: 4,75 - 3,60 - 1,78

LAGOPPSTILLING SLOVENIA - SERBIA

Slovenia:

Oblak (c) - Karnicnik - Drkusic - Bijol - Janza - Stojanovic - Gnezda Cerin - Elsnik - Mlakar - Sporar - Sesko

Serbia:

Rajkovic - Veljkovic - Milenkovic - Pavlovic - Zivkovic - Ilic - Lukic - Mladenovic - Tadic (c) - Vlahovic - Mitrovic

Viasport.com har plukket ut tre oddstipsene for kampen. Vi minner om vår guide for å ha et godt odds-EM.

Serbia til å score det første målet

Norsk Tipping: 1,58
Coolbet: 1,55

Over 2,5 mål totalt i kampen

Norsk Tipping: 1,82
Unibet: 1,83
Epicbet: 1,95

Dusan Vlahovic til å score

Norsk Tipping: 2,35
Epicbet: 2,45
Unibet: 3,15

Kampen vises direkte på NRK med avspark klokken 15:00.

Forrige
Forrige

EM: Danmark - England

Neste
Neste

Arsenal får den hardeste starten på sesongen